Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
一開始儲兩個superpower
如果對方剋你就連打兩個superpower先轉走
上次無地系咁濟, 依家多左土地雲有機會仆街
星期日咁多場,不如三倍星塵好過啦
挑戰玩家eq剋已經賤,仲有佢lag既時機,唔知點解永遠大部份時間係領先緊先lag,輸個陣又唔見佢lag,剛剛已經因為咁反輸左4場,明明上網已經好快好順
係喎土地雲
係咪用kyogre打最穩陣
應該標配係 mud shot earth power rock slide
蛋出兩隻自慰小子,一隻留念一隻hp突出進化戰舞郎開圖
所以又多隻撚屌mud boy,我諗緊啲人會唔會冰鳥升上黎,上ML好似少左火剋冰,鋼得鋼龍,美碌,火鋼

又準備抽頭籌
我有隻max冰鳥不過應該唔會用啦
CP高swampert少少咋
ML好多鋼 仲有巨金怪
仲有超鐵犀牛
就算對kyogre 都俾細招屈死
我冇野打到蓋, SOSAD
趁今期高級聯盟最後一日用哂兩張特卷打pvp,點知連中兩隻土地雲,依家加埋五隻雖然聽日趕到升33lv,但一堆人38lv以上,我息爪啟暴龍/龍息鯉魚龍/亮晶晶巨金怪三隻都iv98都九成輸多,我高級聯盟都係依個陣,只係iv冇咁高
季前我得34,包剪揼game係低lv係輸蝕,但贏到都會贏,我諗頭一兩日係最易贏
當然打就照打,預輸多,唯一好處唔洗再見到咁多19巨沼怪同bug招加農水砲
兩招都係鬼,系統會抽卡比獸同你打的
卡比真係...
屌打鬼龍好爽
但係一對唔上就成日俾人屌打
老噴唔夠美路坦打真係可恥
Rock slide快到
食一下dynamic punch又唔死
Bug寵
ML美錄搭邊兩隻好
上埋地震啦
土地雲同groudon 比 多招rock slide 真係有分別

但我隻96 groudin已經升晒 又唔想升呢個form 既土地雲

都係睇下d人點玩先
土地雲 係咪MasteL
有d用
依家帶親都冇得打
脆到喊 耿鬼 用落仲坦過佢
係master league 有佢既位置 太多鋼同飛行

但對蓋歐就可以投降
我諗緊招2技係咪用solar beam陰濕啲
現在呢隻野太大投資 不了如果係earth power 加 solar beam 我會用返groudon 唔使再養住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞