Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上次大師我就係超鐵行頭,但而家成街格鬥同蓋,好易比人恰死
你入番去佢都係要你再捉過,捉完先拿到總結星塵個獎勵
巨沼都仲有遇到但少左好多,cp太低,至於巨金九成遇親都有慧星拳,我隻得精神強念好蝕
蝕好多
暫時開到蓋歐卡雙技嘅人都係少數,但打足咁多場以戰養戰狂嬴糖之後實多左人開,只計目前我雙龍對親蓋歐卡肯定唔會開盾,有啲人真係想等你覺得佢有雙技/只有單招但係暴風雪或打雷遲遲唔出招,結果只係想用衝浪消左你啲盾,當然都遇過有單招係打雷,都係1次咁大把
強勢神獸一隻都冇
得雲同之前鋼屬果隻
咁強逼症架,理論上好似團戰咁,用哂超級球捉唔到就會走,如果我身上掉剩1個紅球再捉失敗佢應該會走佬,走佬會唔會要你再捉返?或者我身上冇任何波禁入去又會點
我估無波唔俾你入去捉,同爆寵位一樣
我見好多都有雙技thunder

用飛機諗住無死慢慢磨點知thunder 一下就死

所以已經唔用飛機
想問下聖誕帽比卡超需唔需要留
有成兩版係到
你有幾多位,參考下
同捉野生一樣,冇波照入到去但係寫no pokeball
我道具位多過你都爆,成百幾二百粒rare candy未有機會用
你地入乜打鋼龍又唔影響隊伍平衡
除左on9 bug寵美路坦
Rare candy唔用,二千粒都無用
搵隻神獸all in la
有一個盾淨就波克基斯加大技火/
雙方都無盾就火鋼席多藍恩雙火技/雙技巨金出地震 先有機嬴
如果運氣好夾到試過鬼龍儲滿氣出暗影球換走,之後等對面無盾又出緊鋼龍時出返鬼龍放暗影球扣一大截血
怪力遇唔正打鋼對好多組合都輸,風險太大
一定唔放怪力淨係為打鋼
波克巨金都好用,但想轉下陣
蓋真係絕對top of the top
根本冇嘢制衡到佢
辛苦升爆隻98雷公都冇用,一樣盾數都係蓋贏
鋼鬼龍嘅弱點比較常見,我覺得冇咁大威脅
遇到幾次蓋+24XX CP隊都唔夠打,係咪專登恥笑人
啟 巨金 巨沼 定 啟 巨金 美錄 好?
前者
巨金+美錄包對面出火/地系
用開巨沼,可以加農水炮扮地震呃盾
請問而家卡比獸洗唔返泰山壓頂?
今日升左成百幾分

由191x打起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞