Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
冇3柱根本唔洗諗上到2300或以上
你地講緊咩盒
今日好正,超鐵行頭,對家7至8成係鋼龍或巨金行頭
有2至3場lag
但講起有樣野好怪,最後一組我數住,輸左2次,但打左6場,最後計我4勝
鋼龍咪3柱之1
巨金冇彗星拳冇用
鬼龍要留UL
真係希望佢好似一般對戰咁,
可以放一隊六隻,對戰前揀3隻出場
一隊六隻咪又係揀鋼龍鬼龍蓋歐卡出場
有冇人提出過限cost,組隊變化會大好多
我頭先輸4算都係比人剋住lead

跟住第5盤對手郁唔到比我贏

最後果個人可能system 就係要佢輸
其實一隻鬼龍為例,多1lv可以差幾遠?
我覺得自己果隻好勁
係唔係代表可以一次開幾舊star piece 重疊用
Battle screens have been polished. The way HP bars appear will be updated to be consistent across battle systems. Pokémon types will also now appear on the battle screen, along with text that tells you whether a move is super effective or not very effective.

唔洗記邊招effective d
GL 會有用 當d人用古怪野但ML 真係多謝晒
記屬呢啲基本野,算啦佢都係引啲人入對戰坑;升給係指夠lv既話一口氣可以用100粒糖而唔洗逐下撳?
有時因為個人仔行嚟行去啲gym 會喺視野內彈出彈入 唔知會唔會瀨嘢
你估真係真心幫玩家咩想呃更多錢就真
有無中文懶人包
唔想用腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞