Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
臨尾出咗隻粉紅色,隻野又高血,擺佢守塔好似唔錯
勁嫁?
咁報恩仲要唔要

電蟲幾改變生態下
其實神獸多唔多復刻?手上得一隻PVP IV差嘅鋼柱,諗緊升唔升2技,定等復刻捉隻靚IV啲嘅先升?
Great league 同Ultra league iv唔太重要
隻鋼柱Great League升滿先得1487,會唔會輸好多?
唔會
唔會 十幾cp影響不大
下一個 POST 傳送門:

https://lihkg.com/thread/1982926/page/1
多過五個人,開左gp,有興趣就入gp講有咩想換/自己有咩offer

https://t.me/joinchat/MPNRKhomqw1q1w1ZlbGbZg
仲未 1001
尋日冇咗好多分
今日53433
2704分
用咩陣打
鋼龍 蓋 卡比
電蟲去到幾時冇
想襯落雨開薰
鋼龍thunder 蓋 blizzard 卡比 body slam+ superpower?
鋼龍用過thunder 依家用緊draco meteor
卡比依家係earthquake
其實我覺得差唔多
各有各好
長遠嚟講 master league 要計出戰cost
要限制到 3 隻只有 1 隻係神獸級
先有將來
否則 依個 league 只會繼續悶到九彩 而大部份非神獸精靈都無出戰機會
即使佢地有 3000 + cp ~ 3800 cp
限type囉,限神效果只係將輪嗰幾隻神變輪啲600族,然後大量神失業。打開個pvp meda list輪1-40變成輪10-50其實都唔係幫到幾多。

神失業個game就少好多人捉活動寵
幾時都有, 只係佢平時落雨先會多出野生
之前都唔係好覺有
呢幾日出左勁多
佢講明活動期間有電蟲boost
個活動去到幾時?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞