Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果有得買一定買,因為有部分寵未進或升爆無社群日技
ML裝甲超夢就攻力偏低,就算有精神擊破都係打2500組別威力大好多
4心左未先 我果隻係一開buddy系統第一隻拖出街
要準備定用佢buddy了
100閃都唔搞定
最剋波克基斯得巨金加美綠梅坦,
巨金一下彗星拳對面無盾擋就收皮
不過美綠梅坦有埋蠻力打鋼龍,岩崩就吊打波克基斯,
所以好多人都會出美綠梅坦
低lv玩家表示要對超夢有暗影加擊破想死
本身有隻雙技暗影球搭冰,98iv,
但要留黎打raid/打塔/打火箭兵團,所以我唔諗住轉走冰技,整多隻
如果唔係有機會整雙絕版技,隻100應該唔會升住
宜家好拖定啦 下季用黎打
我幾個po之前話屈你話OK
黃隊佔道館次次佔領唔夠一粒鐘就俾人掃左落黎,係咪真係咁少黃隊
唔係聯賽reward咋咩
咁聯賽唔使打得咁辛苦啦
我估個tm應該淨係學社群日既技
絕版/特別限定應該唔比學
而家有得俾1000膠幣轉隊
變相除左拆塔兵團外其他黃隊好難係市區上塔搵食
終於小號R9了分仲高過主帳
有人問左n社話有
咁大班應該ml會常用了
佢哋好少第一下用盾
直接開大技 清大半血先

或者charm死佢
三頭龍會多d大班太慢同太易俾被蓋打
其實唔明點解會用班,季前我更低lv,得佢cp高已經試過;出技慢姐係扣人盾既機會少左,弱點屬又成7個咁多

剛剛玩返
2016年8月捉既 可唔可以轉做lucky寵?
我個到算守啲潛在規矩,雖然唔算完全做到每隊均分八粒鐘,仲要黃隊只能係早上5,6點開始個D垃圾時間,不過好過冇,我通常好早起身或札醒先會有機會,通常都比你守5個鐘以上先拆返你落黎,有時可以滿八粒鐘,因為佢哋都知道即刻拆落黎我就即刻拆返佢哋冇好處,你比面我我比面你,我反而係比同色隊奸人用第2個AC打落黎想換佢個隻就多,但我岩岩過十分鐘比佢快一步再攝返位激鬼死佢
有無人可以同我換。追下進度
有2隻啟暴龍 2隻卡比獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞