Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔齊強勢寵, 留力等佢3聯賽齊出果個禮拜打啦, 我都想打番2500
我已經hea 玩唔理

有時會4勝,跟住連續10場比人剋仲要比人buff 埋

仲要無哂candy, 而家鳩玩算,反正都R9 無咩可能上R10
屌 肥仔d對戰真係勁好彩
佢擺巨金頭 就未撚撞過蓋歐鬼龍咁制
我擺巨金係頭 5場有4場係蓋歐/鬼龍 玩條春
睇Zion都輸唔小 係肥仔勁撚好彩
有甜甜螢捉?
好似你個名咁肥仔係開心既. 到我地用佢果隊, 半夜打打下屌左出聲老母問我咩事
岩岩出PVP都有參考佢, PRE SEASON季尾開始當達狗片睇算
以前無pv 剩係keep 3星都爆袋

而家仲要keep 埋普通獸既0iv for pvp

幾日都已經爆一次

真係幾千隻都放唔哂
現在呢個環境上到r9 已經係叫識打同有資源打pvp

r10 係運氣王 or 真係專業玩家
打左1 set 5連, 多謝肥仔
leak?未見到有
最終都係要賺錢
你咩機
一出即買, 不過係每人限買一SET
2500好玩好多
但ml為我帶黎好多獎勵
R9好似易打左
可能個個心態都係上到r9就算
我今日都45223
想問聽日大家有無咩方案?
一定要落街?
自私櫻1小時, 聽日有1 COIN禮包, 自私櫻X3
毒係屋企夠做, 佢出怪頻率高左
如果唔落街,只開自私櫻,要有幾多個補給站先穩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞