Pokemon Go(34) PVP 第一賽季 Master League 大師聯盟 個個都用騎拉帝納帝牙盧卡波克基斯

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
多咗人帶超鐵 mud slap surf rock wrecker
ultrA*

上兩個league 真係可以全5輸
我尋日有1 set輸哂
然後叫我battle until I win
之後輸埋第六場
第七場先贏到
扣咗好多分
唔lead都可以嘅
有時neutral matchup都唔吃虧
係囉 輸1:6真係
其實4勝個隻精靈有冇得唔捉
成日彈隻土地雲出黎曬撚曬啲金提同黑波
頂我頭先又多兩隻,不過我都係狂掉好多紅藍波捉到,其實唔捉直接退出遊戲會點未試過
我啟暴龍/鯉魚龍/巨金怪依個陣基本上係歡迎蓋歐卡,勝率對親有九成,鋼龍唔太想對但都有6成到,最憎對美碌,印象中得一成勝率,隻野出招又快又瘋狂岩崩好快消哂你啲盾,可以一隻抽我3隻

但有次係鯉魚龍比隻有雙招蓋歐卡陰到,一開始用衝浪fake我,之後我當然唔開盾,佢就黎招打雷秒我,但真係冇計諗返個場如果浪費左個盾之後都係輸,講真有糖升滿隻野都唔係易,仲要開雙招,咁輸都抵
猶豫緊 15攻96 IV嘅鬼龍 鋼龍 席多 同15攻98蓋升唔升爆好
升啦
鋼龍唔急既或者可以等下 未翻炒過 唔知有無機
怕比人地啲98 100寵比下去
鯉魚咩技
成朝32323 原地踏步
龍息鯉魚龍,如果唔係冇可以用嘅價值,差好遠,試過有次開頭啟暴龍對鯉魚龍本身想換,睇定啲佢小招用水,心諗咁樣放水比我
我都想好似你咁平均,你依到都6粒糖,反正4勝都成日土地雲,只係想要糖,但4/5勝後就狂遇美錄變0/1/2勝,試過有次嬴都係因為昆對方美錄以為啟晷龍儲咁耐氣唔出技應該係破壞光線,其實我冇雙技,咁就呃左佢一個盾,之後個啲又唔難對付先勉強嬴到
我今抇先輸左場比平民隊

對面肥大 巨沼 巨金
儲夠星塵先發現無100糖比藍歐卡學二技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞