澳洲衛生官員堅稱戴口罩更易感染COVID-19

299 回覆
41 Like 362 Dislike
等睇迴力鏢

究竟外國瞓醒未
希望依條柒頭皮快啲中
外國人究竟有幾憎帶口罩
如果你沒有習慣戴套做愛,這樣做很不舒服,甚至會引起幽閉恐懼,而且可能不正確配戴或賓州不合尺寸,就會增加而不是減少感染的風險。

所以中出冇咁易染愛滋
Co咩vid-19
Condom都係啦
又唔叫人唔好用
驚人帶錯未係電視 online教人帶囉
淨係講口罩
但唔講人地其他做緊既野行前香港幾多
又唔講個增長率變化
封關呀。。。香港封到未呀
咁你自己唔好帶口罩,死去前線啦
所以如果你接觸到了帶有病毒的表面,然後在撓癢的時候,就會增加而不是減少感染的風險。”

即係唔戴口罩 病毒會直接掂到塊面
結論係,要戴口罩嘅話,先要習慣戴口罩先。隔住口罩撓癢係會染病的。
都好呀 比佢留返個菌 再反攻返中國大陸
不過犧牲一班尊貴的白種人朋友
呢個真
人哋政府得幾百個確診嗰陣已經封咗關
係全世界都唔入得
就算澳洲人自己返去都要強制性住酒店隔離14日係一落機果下開始就全部政府已經安排好晒俾你
香港d隔離呢?戴垃圾手帶 中門大開放大陸人入嚟
有冇諗過其實我哋先係比人哋笑個個
「“如果你沒有習慣戴口罩,這樣做很不舒服,甚至會引起幽閉恐懼,而且自制的口罩戴起來會感覺很癢,所以如果你接觸到了帶有病毒的表面,然後在撓癢的時候,就會增加而不是減少感染的風險。”」

如果你沒有習慣戴口罩,
如果咁樣令到很不舒服,
如果咁樣令到口罩戴起來會感覺很癢,
如果咁樣令到你接觸到了帶有病毒的表面,再如果你撓癢,
就會增加而不是減少感染的風險。

其他情況就戴口罩好啲
到時fat fat
你放心
個柒頭已經做左
除左接觸武漢肺炎病人
全部醫生護士唔比帶
澳洲依家出街嘅人根本就唔多
乜戴口罩好撚難?
定你老母生到你個柒頭咁撚死蠢連口罩都唔撚識戴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞