想知伍公子一開始係靠咩作為賣點而成名?

393 回覆
14 Like 249 Dislike
咁所以用第一個做,有問題
古巨基中學畢業夠叫古sir 啦
你份人咁黑心嘅
叫公子好似係佢老師改
賣點咪打機囉 嗰陣無乜youtuber選擇
同埋佢對遊戲嘅認識幾深 每條片都有內容
以前都睇過大j 打機但感覺佢過左關就算
揀嘅game 都幾特別 幾有意思
個人都幾鍾意deus ex 同埋paper please
只係香港人鍾意睇垃圾打機
我老早已經錄遊戲片放上 youtube
笑撚到我
我早過馬雲搞淘寶 早過mark zuckerberg搞facebook 只係世人唔識貨

唔係世人唔識貨,係講果個人唔識貨
膠登見過你
Mr.A紅果陣你仲係粒卵黎咋
去過好多登
大把人都無讀U啦
讀U先證明到自己咩
我估佢ig同fb應該同步更新
呢一兩個禮拜嘅文嚟
你Google search佢個名起碼都搵到d資料黎睇
你我就真係唔知你係邊撚個了
邊個無讀U
好似係英文説話
又黎呢啲「總之佢係賤種乞兒,但係佢拍既片我冇睇過亦冇興趣睇」
記得一開始係拍片批評教育制度 之後開始有人識
耳機
唔同風格啫 迖唔講game內容一樣好好笑好好睇 伍公子嗰啲又學到好多嘢 但係其他人真係唔好睇呀嘛
每晚7點出Game play
以前中學讀書成日睇佢玩walking dead
每日都幾期待
佢玩英文遊戲又會自己幫啲角色配埋音
幾有心
所以佢話唔再玩YouTube嗰陣都幾失落
相反大j啲片就真係......
我鍾意佢呢個人
但係我唔鍾意佢啲片
因為真係好悶
係佢唔鍾意youtube風氣 自己唔拍啫
好奇想睇下巴打打機 有冇link 定想yt搵Mr.A就有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞