想知伍公子一開始係靠咩作為賣點而成名?

393 回覆
14 Like 249 Dislike
豆豆我fd大家唔她再笑佢
其實打機幾勁都好
你無魅力就吸引唔到人
不斷埋怨都無用
點解d人睇on9都唔睇你?
唔好只會怨觀眾低質
乜原來Mr.A 出片係要賣魅力賣顴眾架
你唔識欣賞hardcore玩法唔緊要既,百貨應百客,
只係主流觀眾淨係想睇一啲娛樂性嘅遊戲片,呢個的確係事實

10幾年我都冇聽過有人話Mr.A 係要sell出名,你都算係第一個
以前我都有睇過佢打bio
不過而家見到佢變左怨婦正係話觀眾唔識貨
要勁人youtube大把啦
你無野吸引到人睇人地咪睇第二個
而家個時代就係咁簡單
係架,時代係會改變,人都會滑啞。AOE早期嘅玩家冇後期咁多玩法,Mr.A嘅玩法始終都係小眾玩意。

以前啲人會研究玩法,而家大眾傾向娛樂化,冇對錯嘅其實。
咁中肯人地fans點面對
讀到u但唔讀/主動quit

讀唔到u

我諗好多人仲未識分
唔明樓主有幾黑心
以前好似叫伍乞衣
樓上嗰幾條友係屋企打下機就講到自己懷才不遇咁覺得自己為個遊戲界默默付出
自己唔受歡迎就賴落啲觀眾係垃圾到 唔想迎合主流但又想取悅人地 比人笑就鬧人低質 真係抵你地比人淘汰
係個game台圍威喂就當咗好撚紅 邊個識你啊仲要覺得自己小眾先係高質 玩遊戲要歡樂咋 人地玩得開心 啲觀眾睇得開心所以咪咁多人睇囉 咪紅囉人地

用把刀仔玩爆機又點 咁係咪抹殺人地制作咁多武器出嚟比你揀?會唔會有人話你浪費咗隻game?
你鍾意用咩形式打係你嘅事 走去罵鳩唔識欣賞你呢種玩法嘅人就係低質垃圾
打機打到上腦 返嚟現實世界大眾根本當你毒撚一條

你依家打緊機咋真係當撚咗自己徒手殺喪屍咩 on9
搭棚買headset
又有班傻鳩比個下抵死
鐘意佢呢個人???
唔識一樣野唔係去了解多啲同學多啲,
而係理直氣壯問人點解要識
好貴架?
依家啲人打機唔係乜都要電競裝備咩?
滑鼠又成千
鍵盤又幾千
電競椅又幾千
咁headset可能都幾千
伍乞衣
佢宜家點
Mr. A 刀仔過BIO 1-3 輕鬆玩
係呢到太多細路定我地太老
正常返
唔敢同佢講我睇過
係 好想好似吼木魚咁攞條鳩仆佢個光頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞