歡迎想砌模型o既巴絲入黎(20) 又係問題中1001

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
旺角邊到?
上灰就會睇到平唔平
砂紙 或者

尋日講完步驟,今日就搵到張圖

補link

http://tokuyoumodel.blogspot.com/2016/04/blog-post_22.html?m=1
跌左落渠?
我覺得 第二步 己經好靚 反而唔洗舊
G Gen Zero 片頭個Gundam Head嘅風格
水貼邊隻牌子?
D大?
等左2個星期終於有一日係冇咁濕可以噴到油
一鳩噴2隻 腰都痛撚埋
明白
濕海綿要微濕定勁濕?段片最後見到好似都見到有水

都係嗰句 手藝嘅嘢 講或寫出嚟 係好複雜好瑣碎 落手做反而三扒兩撥就做完

舉例噴油 噴6-7層好似好跨張 其實好快 做咗都唔覺
岩呀,假多兩次就慣
Yes 啲水貼用得恰到好處
Any bro 係街見過
地獄死神ew 水貼賣?

如果bandai qc好d 買佢算

我發覺水貼 d qc間間副廠 唔同
有時好好 有時好廢
有無人拎支H&S ultra 2in1轉左控油個筆尾?
幾錢左右
賣左佢加多少少上evolution 好過啦
h&s 2in1 原價9xx,我諗你上facebook group 放7xx 應該有人要
evolution silverline ym 賣緊貨尾,1300 九折

evolution 個造工比ultra 好
TRYTRY先
evolution silverline 比起PS289 HPCP呢類 係咪差唔多
呢到有無巴打想買 呢到我就放$700
哇正喎,幾多錢左右
第三張圖,下面over左,之前啲上色好似浪費左咁
巴打支筆玩左幾耐
我果支2in1 玩左1 個月都心思思想upgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞