歡迎想砌模型o既巴絲入黎(20) 又係問題中1001

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
英明會多少少 支架 上富聯都有時有 來來去去嗰幾間
Impulse 幾時有perfect ver
渣腳板最肉酸 為咗分色 啲件罅位離行離迾
無,我指佢之後應該會出一盒齊晒裝
我都想砌,不過黎緊訂左果隻好似無比肺炎搞到delay,都係等果隻
咁樣開坑好on9
估佢當時為咗打老翻 先整啲咁黐線嘅產品
我係直接用手機果d撬棍拆件
條片入面果舊高級d未見過。
主體顏色三款都唔同,點會出一盒齊裝
220$ 有交易啦,上fb group收下啦
都係日本 NT cutter 牌子 事實係鎅遮蓋膠紙 先用得多 擴孔會用嚟扭兩下 清水口幾乎唔會用刀
玻璃鏡架鋪頭鎅一塊 都唔會好貴啩 再唔係豪啲 買塊mon 嗰啲玻璃貼 應係唔易花
全部人都係咁講,技術太勁D 老翻想翻件都件唔到
我有用果舊野, Wave HT-196, 買果時$35
意外地好用, 用得最多係上晒色組合但係爭少少合唔埋, 要分返開啲件
Aeon 12蚊店見有拆錶工具一模一樣,係唔知用落有冇分別
Tamiya 嗰隻係 NT Cutter oem
刀片就配 bdc-200p 幾十蚊盒有排用 目前用過最利嘅

大啲嘅文具鋪都有得賣
我嘅理解 消光根本就係啞色透明油 消光只係攞咗日文頭兩個漢字喳嘛

𠵱家興嗰啲 3/4 , 70% 消光 都只不過係令面油同啞面油嘅比例啫

有錯隨便屌....
咦你又啱喎 ,一直都覺得同strike 差唔多
好啦咁入咗先
階旺21樓 富聯睇睇
陶瓷刀幫到你 唔尖唔桔人
周星馳功夫嘅劇情
有冇巴絲會砌木製模型?
我第一隻hg
收工好 定舊化好
孖星 1/48 出得幾靚 傻嘅都砌到
想問下抽油箱d濾棉邊到買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞