美軍航母羅斯福號艦長求援成功後被開除及解除指揮權

260 回覆
196 Like 11 Dislike
咁下次會唔會爆其他軍事機密先
換左都應該
連登瘦毒未見過大蛇柯尿 乜都話戰爭
講起羅斯福,早幾日,藍絲群話唔知幾耐前,隻船一直係海,無去過任何地方,咁點解會中招,病毒邊度嚟,大家心知啦

各位有無證據俾我去反攻
on9 , 艦上任何野都係機密啦 柒頭
獨立房都講得出就知佢乜撚都唔識
重有會所同每間房都有私人浴室
美國版吹哨人
美國軍事高層有好多廢老文化
又要過元老院 又要過國防部 又要過議院
陸軍部 空軍部 海軍部又為左R軍費打生打死
有心理準備唔等待坐係到等死
唔識保住自己條命又點完成任務?
係戰場橫衝直撞唔識徹退分分鐘害死埋救你嘅隊友
3月頭去過越南,呢啲嘢自己上網搵下相關新聞就有資料
咁講全世界軍隊都係咁

而家班babyboomers
一個艦長換取成支海軍重視防疫
果然係運登軍師唔怪知黑警訓係到都贏
如果軍隊高層平時唔會對下層don't give a shit,艦長直接上報,上頭下令咪解決到問題,咁就唔使洩漏情報畀傳媒。

諗起台灣孔仲丘事件,都係因為官僚主義同階級主義極強先會有啲咁嘅悲劇,孔仲丘單嘢如果唔爆畀傳媒煲大佢,班babyboomer啋你都傻。
幾千人一部船有獨立房
嗰部一定係遊輪嚟
d飛機係飛行棋d棋咁細
我諗主要係信件曝光後
疫情還疲情
軍紀要嚴明
會喺亞洲唔同港口補給
話人傻西之前不如係youtube search下live in US aircraft carrier d片睇下先啦
幾千間居住倉都講得出
假膠確定
主要係爆左俾傳媒,如果咁樣俾人 偷襲佢就係千古罪人。
軍隊唔需要呢啲婦人之仁
其實當個指揮官發現自己任務係要全軍覆沒地去作戰。之後就投訴同要求唔接任務,違抗軍令。咁咪個個接到爛job都唔使理軍令,向上頭要求取消個任務。對一整個軍隊係好致命。

可能艦長覺得上頭唔了解情況同難處,而且非戰時狀態唔需要咁認真。但佢唔肯執行命令,咁軍方只可以解顧佢,唔可以比其他指揮官效法。

作為一個普通人,佢做得好正確。

但作為軍人,佢絕對係唔合格。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞