師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
嘩李玉璽
會唔會同鋒澤同場呢唔知
暫時個節目真係KEEP住愈做愈響
連D高知名度既演員都黎參加

本身我近十年只係睇過那些年,我的少女時代
最近再睇埋返校,想見你
識既新一代明星好少
我少數識既王大陸,李玉璽都要黎喇!DEWI會唔會都同場?
王大陸黎應該係dewi同問米請上黎
之前娛百上年訪問dewi有提過王大陸好想上黎玩估唔到依家呢個環境終於有期上去
期待!但希望佢地唔好好似覆X果班演員咁鍾意梅林預
劇本殺係點㗎?
上次訪問dewi同問米都話王大陸鐘意玩,同埋會出黎玩面殺,應該唔係新手lv不過有可能係問米以辰果type
即係明星大偵探嗰種
有單案件
每人有個身份&不為人知嘅故事
最後靠交流線索搵邊個係衰人
應該就係韓國Crime Scene變種板

每人有個角色 有自己劇本 有個係兇手 每人都有啲嫌疑
可以搵線索 或者節目組會安排一啲位放線索比全世界聽
然後最主要係自我介紹 通過討論 盤問去搵自己覺得有可疑嘅人
睇下邊個贏咁
應該食字啫,邊有可能玩劇本殺,仲耐過十二人局
佢歸落小密逃到 咁應該都成集
不過可能好簡單果啲 你知娛百最中意自己修改玩法
總結就係當佢綜藝節目咁睇,唔係專業比賽

但有班認真撚,罵到叫d藝人唔好上節目宣傳 笑撚死,罵到節目組一敗塗地,乜野再咁落去冇人睇

睇個綜藝睇到咁仇憤
最常貼臉係邊個?維護自己人姐
應該係上左玩很大宣傳
效果又算唔錯
所以真係有宣傳作用
我估係因為你好長篇咁討論一啲大家無興趣嘅嘢
見巴打你成日勸世大家唔好鬧嘉賓但係又下下針住愷樂咁雙標你使唔使表水解釋??
所有綜藝都係會罵態度差或違反規則
唔允許貼臉,擺明係基本遊戲規則
全藝人玩貼臉仲邊洗玩
因為吳心緹所以有瓜葛?
諗起「強顏歡笑」勁好笑
狼人殺果班應該唔多上啦

同埋呢個殺殺殺聽落要洗好多錢咁
荳荳尋日同偉晉一齊打機玩動物森友會
好新鮮組合
比負皮一定有理由?
有理由又一定要同你講?
咁根本正負皮系統就唔使存在啦 有comment咪得
本身就係一個供人快捷表達讚同/反對嘅系統
唔明點解你可以因為收到負皮就將呢層樓歪到嚟呢度
收到負皮會少忽肉?
咁都有得嘈
好無奈 呢度不嬲都有時出現負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞