師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
偉晉把聲
好唔慣咁冷靜嘅佢
覆活人又差 法官又差 仲要打孖上

原住民都伏㗎啦 不過有零九算係點差都救到
相比好多而家玩家 零九以前都捱好多呢啲局
真係經驗豐富
總之連到問米就係錯
有09 隨時神carry 添

09: 很痛苦
問題係問米唔想咁早死嘛
佢最想次次留到最尾一round
其實佢係咪覺得依佢身份地位一定最少要過埋第二日發言先可以死
次次搞到所謂早d整死左佢係離天大罪咁
佢冇團體精神 中意搶鏡頭嘛...
如果疫情持續,
呢半年都要keep住經常見到佢
老實講,有時效果幾好笑,但佢真係好唔尊重遊戲manner
所以話佢快啲飛深圳啦...
明明佢自己第一輪都講咗自己第二輪會死
今集佢一開頭係度咳 好撚驚
好諷刺 每場愷樂都要提狼可以自爆
但狼永遠都唔記得自爆
娛百d嘉賓成日覺得自爆就冇鏡頭 就要去後面企
但如果你自爆幫狼隊做到野 咁就一場爆紅啦
當時卜心都係靠識自爆 操作亮眼先紅到
無論係對自己知名度同狼隊效益 自爆絕對係利大於弊
好温柔嘅feel個反差好正
算啦,除左09應該冇人諗自爆
唔得啦,第1日如果你冇泯牌能力鳩連太高運氣成份,係要改但應該唔會咁改

最少而家第1日連中狼,出左d狼之後因為一定要連變左有機會連番兩個好人

如果連得1日第1日中左 2狼 / 2 好人就好難翻盤
今集賽後九晉兩個好好笑
好撚鳩第1個帶風向
下星期原住民局伏味濃
話說得愷樂李懿零九唔係原住民
愈多新面孔就愈伏味濃
好彩有覆活打底
短期內都百毒不侵

其實唔駛諗到咁遠關乜鏡頭事
班人唔識就係唔識
佢地係唔get自爆入夜刀人有既優勢,純粹覺得無端端送走一狼
本身滿心歡喜打開今日個集去盤下狼 無上帝視角啊嘛
屌一入到去第一個留言就話咩凡凡做女巫毒啱狼
後來睇到佢毒5號先知卜心係狼 但佢唔毒5我完全唔覺卜心狼 倒鈎到佢
我覺得佢今場幾明顯下 同做好人有保留唔同(+唔知點解後面仲有個就話1係真預
初頭仲諗住3狼王佢要衝走 之後我認3真民 我就認佢狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞