師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
kid 算係娛百出身, 但靠玩很大帶起
奶共憲真係train起左kid 做主持唔錯

小鬼真係娛百出身+彈起,以金鐘組合,唔洗奶共憲讓都有機會拿到
其實好想睇小鬼番黎主持狼人殺,個節目一定紅爆,然後豬鬼蝶3個一齊拿金鐘

小鬼而家都有其他節目主持,差在佢同小豬心結
話說上面單新聞講宇辰
見宇辰IG 貼佢同完娛團體食飯
分分鐘過檔完娛
想問下八卦,問米係咪真係同條女散咗?
未散見到新聞都散啦..
前排某集 係咁話要平票辨論 狼隊沖票贏得唔光彩 就真係成班打籠通啦
台灣歌手羅志祥(小豬)與拍拖8年的內地網紅女友周揚青,屢傳婚訊,惜經常於社交網放閃的二人最近卻零互動,外間更盛傳他們已分手。對於分手傳聞,兩位當事人至今仍未正式回應,不過今日網上則瘋傳一段小豬和圈中好友大根(黃亮鈞)等,包別墅開泳池Party的影片,現場仲請來不少性感美女𠻹!據爆料者指,小豬和大根於上周六清明節當日(4日),相約20多名火辣女網紅於宜蘭一間別墅開泳池P。在流出的影片中,看到大根一邊抱住一名穿背心、熱褲的美女,一邊行至池邊,再將對方拋落水,而本來站在遠處「觀戰」的小豬,也立刻跟隨至池邊做「幫兇」,之後仲笑住走開!見小豬玩得咁放心又放縱,不少網民都猜測他已經同周揚青分了手,同時亦有不少人批評他毫無責任感,事關眾人於新冠肺炎疫情嚴峻下,仍無視政府呼籲減少聚集,兼且個個唔戴口罩,非常高危!
其實娛百而家變咗主力做狼人殺
完娛又變咗網上節目電視唔播
已經唔係好似以前咁真係對打了
啱啱放工追post,發現個個都1/2個負評
又有小瓜,已經肯定係垃圾局
cue老高
呢集當綜藝歡樂睇下算啦
0號
問米狼啦
有對跳預,應該已經好過覆活,放心
不如最後一個位比王思佳
9號咁樣似真預掛
小馬又唔係未玩過 ....
2 8 10?
諗起佢上次塊牌 笑到仆街
個小瓜玩左咁耐都廢到咁真係好野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞