師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
慢鏡睇唔似有掂到愷樂
會唔會係隻手佢伸懶腰
都唔差佢一票啦 打籠通做咩
+1,睇愷樂反應都唔似係打聾通
估唔到狼人殺偶像都會係到俾人追擊
仲差邊個未係到俾人針過??
https://star.ettoday.net/news/1685293

其實ig都講得好明顯
娛百真係零公關技巧...

被炒真係慘...
仲咁多人開P 中武肺就搞笑
仲夠膽去中國就知佢唔撚怕啦
最驚係佢惹到娛百其他人
應該會隔離 中唔中隨便佢

係台灣咁樣玩唔會隔離 伏到爆...
台灣冇限聚令..
呢局真係好米爺刷Mvp feel
唔差,講d邏輯先不論偽唔偽,但的確同好幾個玩開既都唔同諗法會幾有趣
早期乘日上,小豬仲話睇佢唔出

後期慢慢有固定陣容配置佢少左黎,之後出現既表現都差左
可能而家大家識玩佢冇d基本野就爭d
dewi可唔可以唔好得呢d特別場先有佢呀,佢可以頂語噥啦以近呢兩個月計
丫頭大家集中佢踩查個毛果次者

淨係上黎串米爺我第一個投佢有份玩呀
窮人版查個毛

同樣玩好人 > 狼人太多
但感覺如果佢玩多d應該ok既好人方面

都係隔左一排冇上就已經唔同lv既問題
自爆黎黎去去得09果次係有意義者

卜心最有印象反而平民做左警長果集,最後知愷樂先會唔跳身份,投走荳荳
好撚on9

其實果次都真係已經要大力屌騎士太強

專登冠軍上黎唔係跳得差,係因為有騎士,然後真係騎落去冇遊戲體驗
完全同意,最多語噥掛象中投走佢,後面就白熱化

有米爺你又唔可以太早投佢,由要留佢係度阻住人發言

所以我先話有米爺就一定要有丫頭串柒佢
覆活真係好難超越,因為兩局第1局先睇到真預唔跳會點
然後第2局都真係繼續唔跳
果種加疊既作用真係呢場算係乜

10號當趙哥2.0完全冇問題
唔識既鳩玩同覆活果d以為自己好識玩真係輕鬆好多
原來連登有狼人殺post
今集真係悶到抽筋 問米幾時先肯返中國拍野

第1次入黎就識講米爺
09終於有狙擊手

好奇采子有09冇

要講都講另一場啦,呢場都要打籠通侮辱緊自己
屌,自己中唔好搞到其他人
可能節目組覺得依家個環境,問米一去奶共,隨時到下半年先返
依家已經推定d mvp數

遲下應該會整d比鋒澤易d做mvp
鋒澤一定入到架啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞