師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
無計過,佢好似係主持入面最少?
偉晉有獵人場,就實爆到mvp
https://youtu.be/EZNcGLdBWGk
澎恰恰好似幾好笑咁
截到3月 09 5次 問米 3次 鋒澤 4次 偉晉 3次 愷樂 4次
可能真係無集集追
09 問米 蝴蝶 偉晉 d mvp都有d印象,鋒澤真係無乜,我錯
其實娛百不嬲係咁,你睇吓小鬼!

我估小鬼繼續做落來玩狼人殺應該都好睇
我覺得如果小鬼做小豬果個佢跳d乜跳d物最後都會直心講番邊個先係玩得好

上下把時機收放自如
咩依家獵人場嘅mvp都計入參加總冠咩
遲下可以整到追擊手嘅list
我反而無諗過會有09追擊手
我以為係依到in 09we trust 添
鬼甚至kid都算係娛百帶出身

如果奶共憲肯讓,鬼有機會靠玩很大拎金鐘獎
今年又改左規則?
上年好似計
偉晉今年好似係做狼同愛神拎到.
我諗佢都係會繼續做狼先拎到.
我一直以為係計 唔係架咩
咁又唔會,佢又真係乘日想捉人投果陣平票
玩做玩很大發揮會大d
睇預告幾好笑
玩很大應該冧莊金鐘啦
爭在咩組合牌面拎,鬼會唔會終於金鐘0的突破
琴晚見到孫淑媚有做筆記先上去
希望有d驚喜,唔好梅林預又多一集就合格
今集應該好好笑
米爺錄埋今個禮拜就冇啦 謝天謝地
請唔到咁耐假,真係返去奶共?
希望強國又爆過,真封關
香港冇得比
有幾多個呀姐呀哥級會肯落黎同班細玩
睇澎哥預告又唔係恃老賣老,仲要幾有效果

我反而估唔到尋日10號撒基努都夠膽恃輩分恰人,平時係其他綜藝節目縮埋一舊咁,而家就串77,態度惡劣
https://www.google.com.hk/amp/s/stars.udn.com/star/amp/story/10088/4473361
才傳情變周揚青 小豬約20個大奶主播開趴片流出
講真 冇問米係度主持
成班新玩係度玩真係悶撚死
呢場唔洗打籠通
你話采子果場,09鋒澤打籠通就話姐
睇Fans club 行程今個月就789三日錄娛百
無啦

好似勁多job 等緊佢 趕唔切返去啦
雖然上面單新聞揭穿清明果日一面發微博悼念
一面開P 同女玩

起碼都一兩個月啦 返台灣再隔離又14日
樂觀估計應該有三個月見唔到問米
封關就唔使再見添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞