師父零九救我!娛百狼人殺討論(28)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
真係要當娛樂局睇,覺得節目組同問米操作真係多
係有心玩佢地
問米又可以毒人
又可以殺人
加返騎士同獵人會唔會真實啲
最後09個表情
都係民好玩啲
Alice
1 秒前
果然常常在作弊 很有經驗呢 ㄏㄏ

x2
其實娛百真係算照顧觀眾
上年已經好多人留言話要整場愚人節局
全部都係好人 但啲高玩自相殘殺

今集幾好睇丫 輕鬆下
不過呢個班底想睇佢地正經玩多幾次
好難得
我本身有諗其實大家會唔會係知咩事
但見大家最後咁錯愕先知真係俾人整
所以希望香港開電視拍得好睇
等香港都可以hit 起上嚟
但而家見得半個鐘,7除8扣即係得20mins 左右,警長局肯定無望
琴晚被老母迫左陣tvb 之後農夫森美有玩啦 加埋平時威武幾個
玩得好垃圾
乜都有得講遺言
又有自由討論
呀蛆鍾意俾邊個講就俾邊個
呀蛆鍾意幾時cut討論開始投票就幾時cut
真預唔一早跳
玩嘅同後製嘅都buy唔一早跳
女巫唔救
雪騎
齋盤狀態唔講邏輯
唯一高玩少少嘅一定第一輪被刀被驗被投
仲有最後一狼/獵槍死仲可以未完開槍帶啱可以拉和局
開過一兩集出嚟睇 垃圾到唔知自己睇緊乜
個個以為自己係柯南可以徒手捉晒所有狼
有功能又死都唔肯用 畀人票先死死地氣話自己係神職
真預查到狼都唔撚跳淨係話我覺得邊個邊個似狼
搶鏡頭同個人主義重過娛百嘅人一百倍

得余德丞有概念 佢之前去埋粉絲見面會
前幾日好似有一集 我冇睇 但入咗隔離post望吓
見到啲人屌佢扮高玩 就係因為佢叫預言家第一日跳
根本睇嘅同玩嘅都冇乜概念要點玩
難睇過18年娛百一萬倍

咩post
最強平民都有盤錯晒既一日
今集係幾好笑既
純娛樂咁睇
佢只係傻下傻下跟問米
佢今場話咩都盤唔到反而最真實
加獵人好似幾正咁
佢地真係唔知既話點解會做咁多效果
荳荳拎件野黎著 09係咁嗆小賴 鋒澤9黎防人睇夜卦 查個毛跳咩邏輯弱
加騎士
撞7號
騎士死
應該會全場o 晒
我以為09爆狼
佢全程好似被忽略咁
但最後09 個樣好真實喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞