iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (12)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我而家部ipad pro9.7就係擺係床上面我老竇睇唔到一野坐左落去好彩夠硬,淨係爆左mon貼,仲要係打斜角1分為2
如果佢坐落去嗰部係12.9一定彎啦
講話冇可能用到彎既人,一係apple打手,一係就係部ipad鑲係個架到唔攞出街用既人
momax 暫時得有筆槽款,我又無筆又唔中意闊邊
唯有用住平套先
睇自己je
有人錫機用買Apple care+ 係多啲保障
有人預左一定用apple care+ 換機
不過既然ipad pro 咁易爛,淨係2次又夠唔夠

如果諗住粗用,咁不如買refurbish 加AC+
momax出左2020版筆槽款咩?
我黃金唔見
我大陸見到ja

香港咩都遲人幾步架啦
連momax 呢啲配件都係
壞左當然要維修, 如果冇壞我覺得無需要換翻新機,

我ipad air 用左而家七年都冇壞過, 果陣apple care 完都冇特登換翻新機。
發覺用 Telegram 掃 Mon 唔足 120Hz
有冇人試過
平時可以點抹個mon 裸跑緊
寫字要有貼先好寫唔係會太滑, 應該唔會花既
但唔寫野我就會唔貼, 唔想影響個靚mon質素, 離遠多D清潔算
我等緊張paperlike 寄到返黎,用緊張買套送嘅玻璃貼,一d 都唔好寫
我想問下apple pencil 點返返去主畫面點下面條bar 沒反應 下下要用手拉好麻煩
用手指囉,Apple Pencil 唔係stylus
就係唔想用手指 , 咁希望佢遲d 更新會改善吓啦
report 比apple
好難,
Apple Pencil個設計就係用嚟喺app內做需要精密/準確嘅操作
掃出home screen/control panel呢啲已經超出咗個app內嘅範圍
所以難啲會有
IFC 有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞