iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (12)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個OS令到12.9嘅作用多番啲
以前真係得個大字
得煲劇先有用
有冇貼同case 推介
唔洗paperlike
而且好易彎
唔用case你拎出拎入好快收皮
之前個傻鳩死忠仲話用家問題
放入袋=不正常使用
唔寫字我會裸跑
如果放袋,要預有塵會有沙粒,會刮花個mon。
所以一定要用個case套住。用就suggest naked。
mon貼用左會影響touch同可視角,同會有反光
自己打上卡center 分咪得囉
豐澤實有啦
我唔係寫字 但間中用枝筆咁點計

Case都唔用?
想問喺 price.com.hk見到仲有2018版64GB WiFi
信唔信得過的?
想請教下大家知唔知呢隻Logitech keyboard case 香港幾時會有, 用緊ipad pro 10.5

https://www.logitech.com/en-us/product/combo-touch.html
等Apple 翻新好過,買埋AC+
其實,用下咪知囉,唔啱用咪搣左佢裸跑,個個都唔同意見
買咗機幾日仲裸跑緊 好驚整彎 但原廠真係好貴 唯有繼續等momax
買個cheap雞殼用住先囉
同問
想問係要有show 到有小小問題,先可以加錢換?定係唔駛任何條件都可以換部。

要幾多銀換?
1. 2次人為損壞唔需要原因
2. 每次3百幾換翻新機
反而我想知水貨嘅機係咪都可以照喺香港買AC+

我估上面兩位唔會拎出街 , 佢地整彎左開post 申我會恥笑佢地
留底BinC
翻新機感覺點麵有d 缺憾, 唔係第一手貨 , 用二手野感覺差d

申利: 買左Apple Care +
同問
明白嘅,咁壞咗你唔好維修,買部新是ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞