iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (12)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
岩岩去沙田買機,班藍精靈話有同事認得幫我出過機,屈9我已經用左學生價買,唔比我買.... 明明岩岩去又一城話冇機,之後話沙田有少量貨,先去沙田買,去到又話唔比買,比學生證又唔撚check... 大佬我第一次買ipad,白行一日,好l嬲,d購買經驗差到,即刻冇sai mood
呢部放左出黎好耐喇 唔係64wifi基本上唔會有人搶
Check下record咪知有冇用過
佢話佢地唔會咁做...好on9
SD EMAIL屌柒佢啦,咁撚大間APPLE用印象幫人出機
啱啱維修換咗機,竟然係M頭ZP尾
利申2018
當場屌7佢地啦
咁大間公司咁撚ON9都得嫁咩
想買pencil 2
但我想問有無巴打用kaiboard,用枝pencil篤字會出唔到字?
你當住佢去打去AppleCare +問係咪咁check吖嘛
屌7左,今晚寫信比沙田舖個經理投訴
個精靈仲話叫我唔洗講咁多,話佢地認得我,比學生證佢又唔撚check,買機仲要比人屈,好似我呃9佢地學生價咁
自己有道理就要企硬,即時打去21120099
咁神奇
呢期個市道咁樣
理論上應該好好聲氣至係

早幾日個精靈仲主動問我係咪學生
可以用學生價買機
(但我擺明係一個呀叔
打左 落左案
我仲記得藍精靈個閪樣 一開始仲呃我冇貨 之後比我發現另一個藍精靈賣同一個model比客...先比我拆穿
邊間
有,唔錯,無變粒粒mon,好用過switch easy paperlike
Srswork個facebook有張圖比較呢款同其他paperlike效果,可以睇下
想知你地用咩case 原廠5百幾好撚肉赤
我自己用shortcut用得最多係返到屋企就問我用唔用HomePod播Apple music😂
梗係得啦
唔用paper乜果張貼嘅話 普通玻璃貼會唔會用唔到apple pencil
梗係唔會啦,我都用梗

早知唔買paperlike 2, 而家都重未到
沙田嗰間真係唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞