iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (12)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
LumaFusion. 我用兩年前既air 剪1080p好順。4K未試過。
用lumafusion 剪過iphone 拍出黎既4k好順
相機拍出黎既就未試過
可以
而家買smart keyboard 係咪不智 定等多一個月佢出個個keyboard
唔急用就緊係等啦
點解whatsapp係都唔出ipad版
自家fb messenger就有
我都等緊佢同logitech,睇吓我邊款好啲
有2017有冇必要上2020?
仲係好順好好用,係衰在冇type C咁方便
一齊等原廠個款
冇,等多半年買A14X既2020

有得換3部機嗰啲款仲正
我用嚟連desktop, iPad同佢本身嗰粒unifying adapter
去士多買個adapter 頂住檔先
未見過有64wifi
睇你點用
如果普通睇下 youtube Netflix上下網其實夠用有突啦
佢幾時出呀
我而家直頭想當佢laptop咁用 因為我本身都係攞laptop睇下片上下網 其實ipad pro真係取代到 係差在個feel未夠似
加埋呢個 case直頭用緊laptop咁
Logitech應該會同apple差唔多時間出
部ipad pro 10.5已經甩甩地coating,有冇得去apple store補返或者自己買野返黎補?
今日試咗ipad pro 2020個鏡頭,感覺同ipad pro 10.5冇咩大分別
放大黎聞就ipad pro 2020睇到d細字但ipad pro 10.5就有d矇

ipad pro 10.5

ipad pro 2020

ipad pro 10.5

ipad pro 2020
有冇得cancel.....
Paperlike2 垃圾黎 用用下會無曬紙既質感 變普通膠貼
我見咁多款最清應該係pl2
elecom噪點有啲難頂
switcheasy冇見過朋友用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞