iPad Pro 2018 & 2020 用家討論區 (12)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Apple online store 買,落到店都係要打電話搞,但佢即場收埋機
之前係豐澤買咗iPhone 11 pro,發現mon有條痕 但好似聽過話豐澤唔可以換,所以就無理到依家繼續用緊
你又係有佢d coupon?
今日係apple store出左部ipad pro 11"
用用吓mon中間有條黑線閃吓閃吓,然後就長stay係到 琴日啱啱買咋
如果買官方鍵盤套
係咪打速成唔似WINDOWS咁打完兩個字再撳數字選字?
KAIBOARD得唔得?
個鏡頭唔係好好大升級咩
全新機!?
係啊,iPad pro 2020 11寸
冇乜感覺少用ipad pro 影相,係靚左少少
影多兩張嚟 隻色幾靚
冇得攞返去apple 問下咩事?
我之前都有諗過 而家等緊卡買pro
打算聽日打電話問吓先
用緊K380 + Pebble覆你

我覺得K380用圓形打得幾舒服,整體闊度只係比Air3闊少少,但有Full size keyboard手感

Pebble係細舊左d揸得無咁舒服,不過Logi調校得唔錯,又輕身
用過MX Master 2S配對iPad, scrolling仲差過Pebble

K580 + Pebble係有套裝架
https://logitechclub.com/920-009185.html
買11?
成日覺得mini 細細部 出街好方便 但又怕後悔
4月尾先出到貨
寄到嚟都成兩個月
係 出街方便係真
但係我自己有仲用到嘅舊mini
我都有 不過我係pro 2018 同埋條線時有時冇
唔係用coupon都唔等佢啦
到而家自己鋪既demo都冇
岩岩入手左IPad pro 12.9” 256gb

真係幾大部,但用得好爽

舊果部iPad air 仲用緊 而家成兩部係度
打速成冇得揀1234 又真係好on9
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞