淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇400樓下頭戴式耳機推薦#
ps:有戴眼鏡

戴眼鏡最好用入耳式 唔係好唔舒服又唔貼耳
利申:有戴眼鏡
如果想買黎平時電腦聽歌睇戲用 有冇咩推介 400蚊樓下就得

唔出街係屋企用都ok既,隻牛

卡撚住戴半粒鐘要除除 屌你老母眼鏡配耳牛個組合

bd005/zs3
如等得可以得一排有新抵挽野

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵挽野

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵

自動修正

卡撚住戴半粒鐘要除除 屌你老母眼鏡配耳牛個組合

所以我咪話唔出街用係ok既,出街就不了

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵

自動修正

唔該巴打

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵

自動修正

唔該巴打

出面估計係5月中

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵

自動修正

唔該巴打

出面估計係5月中

但個隻耳機幾錢左右 新手完全冇研究耳機

bd005/zs3
如等得可以等一排有新抵

自動修正

唔該巴打

出面估計係5月中

但個隻耳機幾錢左右 新手完全冇研究耳機

幾錢都抵啦 應該500以內
巴打門好耐無見
最近見到依啲野有無人買過番來玩下?
【苹果手机iPhone7 lightning转3.5 2.5 6.3 rsa平衡 耳机线 转接线】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.gKqUZa?cv=xIJNZGaGOsV&sm=9f30dd,或复制这条信息¥xIJNZGaGOsV¥后打开👉手机淘宝👈
巴打門好耐無見
【苹果手机iPhone7 lightning转3.5 2.5 6.3 rsa平衡 耳机线 转接线】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.gKqUZa?cv=xIJNZGaGOsV&sm=9f30dd,或复制这条信息¥xIJNZGaGOsV¥后打开👉手机淘宝👈

用返原廠條j算
巴打門好耐無見

用返原廠條j算

無人想試下

點睇e隻,unbox therapy有介紹
【CX-05金属HIFI耳机头戴式 重低音DJ耳麦手机电脑用】¥2shHIdKEcP¥http://c.b0yp.com/h.gqgIS7?cv=2shHIdKEcP&sm=153ab7

btw依家用【ARKON AWN100 专业隔音降噪耳机头戴式睡眠手机音乐耳机耳罩通用】¥rq4eIdspSK¥http://c.b0yp.com/h.gq77GY?cv=rq4eIdspSK&sm=c6d61e

我都有留意,不過間野幾串,店主應該木耳黎

我都有留意,不過間野幾串,店主應該木耳黎

理得佢咩耳 等有貨去肥仔度試下

呢隻就係失傳已久嘅原版k3?

應該都係PRO版黎,同香港代理攞貨好似就有依張貼紙

原版冇包裝盒
一個收納盒有耳機有線有耳膠就咁

SHP9500 俾多小小可考慮RP-HD10E
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞