淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
買ZS3定SE215好
見有人話zs3戴半粒鐘就耳痛

215比狗屌

zs3平好多
有冇用家講下有咩問題

係215賣得貴

215聽人聲好似隔左層野咁但覺得整體都算舒服 zs3又咁抵屌 會唔會戴到耳痛都係一個concern

想淘隻返黎試下岩唔岩先反正7日包退

去FB搜港人限定,有香港保,鍍銀有MIC$150,平過淘仔多多聲,另外可以試聽,仲有一隻BD005同ZS3齊名

我見GB賣70幾蚊添未計運費
但如果要銀線就要另外買
港人限定唔係網店黎架咩
BD005邊到有得試聽
唔好意思問好多野

講錯 bd005先係150 zs3係130
原裝線垃圾至少要條鍍銀線

我見個間網店黎點試聽

你可以約佢出嚟聽

驚試完唔岩好似搞到人咁
會唔會有鋪頭有得試聽呢兩隻? 岩我先去買

ZS3唔肯定, BD005之前響Right Shop有賣, 我諗有留Demo
如果你係屯元天人可以搵我試, 兩隻我都有(不過BD005我得原裝線)
買ZS3定SE215好

215比狗屌

zs3平好多
有冇用家講下有咩問題

係215賣得貴

215聽人聲好似隔左層野咁但覺得整體都算舒服 zs3又咁抵屌 會唔會戴到耳痛都係一個concern

去FB搜港人限定,有香港保,鍍銀有MIC$150,平過淘仔多多聲,另外可以試聽,仲有一隻BD005同ZS3齊名

但如果要銀線就要另外買
港人限定唔係網店黎架咩
BD005邊到有得試聽
唔好意思問好多野

我見個間網店黎點試聽

你可以約佢出嚟聽

驚試完唔岩好似搞到人咁

Inear 模仲有天空6單同埋下面呢隻

https://www.aliexpress.com/item/2017-New-NiceHCK-Customized-DZC-3BA-In-Ear-Earphone-Three-Drive-Unit-DIY-HIFI-Monitoring-Earphone/32796243837.html?spm=2114.13010208.99999999.264.M5HUHY

好正有冇淘寶?

依間headfi成日見到 但淘仔真係冇見過

有包膠
http://bisonicr.ldblog.jp/?p=3

我..鍾意個皮扣
我Google search NiceHCK其實見到好多唔同外型, 間野其實係咪有得自己整faceplate?

有無藍芽耳機抵屌

藍芽耳機建議搵返大廠, 藍芽線都係
藍芽線嚟講貴啲嘅有westone, 平啲嘅有Purdio
含鉛就算啦
買ZS3定SE215好

215比狗屌

zs3平好多
有冇用家講下有咩問題

係215賣得貴

但如果要銀線就要另外買
港人限定唔係網店黎架咩
BD005邊到有得試聽
唔好意思問好多野

我見個間網店黎點試聽

你可以約佢出嚟聽

驚試完唔岩好似搞到人咁

ZS3唔肯定, BD005之前響Right Shop有賣, 我諗有留Demo
如果你係屯元天人可以搵我試, 兩隻我都有(不過BD005我得原裝線)

間野唔應機

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

咦定係你講緊Right Shop冇應你機

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

BD005定zs3好

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

BD005定zs3好

自己試,兩個都係性價比之王,不過我prefer bd005

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

BD005定zs3好

佢個bd005得灰色

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

BD005定zs3好

佢個bd005得灰色

如果係其他地方買bd005有冇必要配多條銀線

間野唔應機

店主有正職, 等佢一等

聽完實會買,咁抵屌

BD005定zs3好

佢個bd005得灰色

如果係其他地方買bd005有冇必要配多條銀線

都係咁講,原裝線垃圾,至少都要有返條原裝鍍銀,已經好唔少
想問下DP-X1 同100R邊隻好啲?

X1個3.5同2.5好易出事
有d想買dt2 plus
有冇人買左

多謝你解答
咁同價位有咩PLAYER推介?

多謝你解答

有日水 30r 同 xs1
都係三千內,去日馬睇睇
有冇人買左

召喚TWH2013巴
有冇人買左

DT2就有,好耐之前買既一圈一鐵

多謝你解答

都係三千內,去日馬睇睇

謝巴打

多謝你解答

都係三千內,去日馬睇睇

謝巴打

想玩2.5依個價仲可以去試埋DP100
有冇人買左

巴打覺得如何
用緊zst 屎忽痕想轉dt2 plus
有冇人買左

巴打覺得如何
用緊zst 屎忽痕想轉dt2 plus

中頻十分突出,有動感
不過要煲下先開聲
睇番之前巴打留言,ZS3居然可以秒215? 之前有fd都叫我入ZS3,不過我廢時淘所以最後揀番大廠 雖然fd話佢好好,但我無諗過居然秒啲大廠野,早知係咁唔買大廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞