淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
新手一問
初入坑 zs3加亮點126
但成日聽歌都聽到周圍環境聲 完全唔隔音是否正常

耳膠size換下,呢個模出左名隔音同貼耳
其實我都有隻淘寶雜牌四單元
分析力係ok,
同大廠二千元耳機
分別在個包圍感同bass 個質量
大廠d 聲整體個調和度會好d
所以想問下大家 其他淘寶牌子的聽感
有大廠耳機聽感對比就最好
新手一問

佢送既3個size 都試過 情況一樣。。

人聲唔係se215己經唔會點矇

手上有BD005同DT2PRO,想再搵D好D, 有咩推介?

K3+亮點線
分析力唔錯d樂器幾出
不過人聲唔算好出

DT2 pro同BD005 都係500內之選
如果想要整體提升要到2000內級別

so sad..

好正常姐,可以儲多少少升級

上老忠A4啦

首先要催眠自己覺得老忠個樣冇問題先

老忠個樣好型
老忠個樣好型
老忠個樣好型
新手一問

轉sony隻耳膠試試

人聲唔係se215己經唔會點矇

手上有BD005同DT2PRO,想再搵D好D, 有咩推介?

K3+亮點線
分析力唔錯d樂器幾出
不過人聲唔算好出

DT2 pro同BD005 都係500內之選
如果想要整體提升要到2000內級別

so sad..

好正常姐,可以儲多少少升級

上老忠A4啦

首先要催眠自己覺得老忠個樣冇問題先

老忠個樣好型
老忠個樣好型
老忠個樣好型

其實我都有隻淘寶雜牌四單元
分析力係ok,
同大廠二千元耳機
分別在個包圍感同bass 個質量
大廠d 聲整體個調和度會好d
所以想問下大家 其他淘寶牌子的聽感
有大廠耳機聽感對比就最好

想要大廠耳機調音?
新手一問

轉sony隻耳膠試試

食完早餐即刻落街睇睇先 唔該巴打
新手一問

轉sony隻耳膠試試

淘寶搵下「哥套」

傳說中5單元
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【6单元动铁DIY耳机入耳式se846 发烧耳塞 se535重低音HIFIie800】¥Zum2rcC2k9¥http://c.b0yp.com/h.5I9fYl?cv=Zum2rcC2k9&sm=cd545e

傳說中5單元
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【6单元动铁DIY耳机入耳式se846 发烧耳塞 se535重低音HIFIie800】¥Zum2rcC2k9¥http://c.b0yp.com/h.5I9fYl?cv=Zum2rcC2k9&sm=cd545e

依類係唔好買

傳說中5單元

依類係唔好買

又係假動鐵
新手用緊sony n1ap想試下換線巴打們有冇好介紹
6單400蚊 唔好搞笑啦…

傳說中5單元

依類係唔好買

又係假動鐵

有係伏list

傳說中5單元

依類係唔好買

又係假動鐵

有係伏list

等買KZ新野溝淡損失啦
好似有啲離題

想問邊到多無損流行歌買/ 單

成隻碟淨係想要一首

想就咁買歌

Btw 香港做耳模around 350?

尋日路過問一問 550
好似有啲離題

成隻碟淨係想要一首

想就咁買歌

尋日路過問一問 550

本土歌真係冇乜, hifitrack勁少歌
我成日覺得係香港啲streaming平台唔想畀人買歌
好似有啲離題

成隻碟淨係想要一首

想就咁買歌

尋日路過問一問 550

Subscribe Moov囉
新手一問

轉sony隻耳膠試試

淘寶搵下「哥套」

【jvc入耳式耳机套通用螺旋凹点塞耳机硅胶套spiral硅胶套原装配件】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5Hnl65?cv=yrnMZtHPiJy&sm=b1f43a,或复制这条信息¥yrnMZtHPiJy¥后打开👉手机淘宝👈

這個? 巴打有無方法量自己耳窿大細
好似有啲離題

成隻碟淨係想要一首

想就咁買歌

尋日路過問一問 550

Spotify 長期用家

但手上係A35 無Steam
好似有啲離題

成隻碟淨係想要一首

想就咁買歌

尋日路過問一問 550

Moov..好唔掂喎
利申有acc 但平時寧願買碟
同埋唔係個個都用an dap架嘛
除左168 線重有咩線抵玩?
差唔多價位
條168 用左幾個月接觸不良
右邊聲成日卡下卡下咁

可以寄返去維修

我諗起EMS

除左168 線重有咩線抵玩?
差唔多價位
條168 用左幾個月接觸不良
右邊聲成日卡下卡下咁

可以寄返去維修

我諗起EMS

新手一問

轉sony隻耳膠試試

淘寶搵下「哥套」

【jvc入耳式耳机套通用螺旋凹点塞耳机硅胶套spiral硅胶套原装配件】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5Hnl65?cv=yrnMZtHPiJy&sm=b1f43a,或复制这条信息¥yrnMZtHPiJy¥后打开👉手机淘宝👈

這個? 巴打有無方法量自己耳窿大細

你用zs3跟機隻耳膠都覺得細?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞