淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇巴打試過寄反條升級線上大陸維修

EMS+掛號

岩岩去順豐問過要打稅,其實係咪寄反去就要打

順豐寄上大陸煩到仆街
尤其係順豐站真係唔洗諗
唯一一次順利寄上去係趁5:30就出車嗰時直接比包件順豐倉司機
唔洗加錢交文件又剩,咪一樣照上左去
我自己就寧願冒下風險好過寄幾百蚊野比佢食舊幾水
大不了咪比人充公
有冇巴打試過寄反條升級線上大陸維修

EMS+掛號

岩岩去順豐問過要打稅,其實係咪寄反去就要打

順豐寄上大陸煩到仆街
尤其係順豐站真係唔洗諗
唯一一次順利寄上去係趁5:30就出車嗰時直接比包件順豐倉司機
唔洗加錢交文件又剩,咪一樣照上左去
我自己就寧願冒下風險好過寄幾百蚊野比佢食舊幾水
大不了咪比人充公

又或者可以郵局寄上去
不過又貴又慢仲要早過我收工
新蛋 klipsch x11做緊折 呢個價位屈哂所有3000蚊內耳機好似係
新蛋 klipsch x11做緊折 呢個價位屈哂所有3000蚊內耳機好似係

香港卡買唔到

香港卡買唔到

我用master成功比到錢 不過都係睇多日出唔出到貨先
聽ssp m記肥仔講kz 遲d會出隻4圈4鐵

點樣四圈法?

點樣四圈法?

單邊2圈2鐵既意思,應該近期出

點樣四圈法?

我估應該係每邊兩圈兩鐵,total四圖四鐵

點樣四圈法?

圖都出埋鳥
個樣好似美國牌子耳雞

點樣四圈法?

圖都出埋鳥
個樣好似美國牌子耳雞

完全係抄仙女座個樣

點樣四圈法?

圖都出埋鳥
個樣好似美國牌子耳雞

邊度有圖睇
有冇巴打買過IM70升級線?邊度買性價比高?

點樣四圈法?

圖都出埋鳥
個樣好似美國牌子耳雞

邊度有圖睇

抄足campfire
如果ZSR好聽過Orion我豈不是dup春
藍色限量版orion
藍色限量版orion

爭幾粒螺絲
同埋Logo位唔同

可能性不是零

可能性不是零

所以係唔係都會入隻先

可能性不是零

唔講以為campfire又出新野

可能性不是零

不過我入還入 其實唔太睇好
無論係對KZ嘅多單qc 定係對2圈2鐵嘅組合

點樣四圈法?

...

點樣四圈法?

...

好正路既推測

點樣四圈法?

...

大陸係興咁樣
要跟返堆單潮流丫嘛, 每邊四單, 加埋叫八單, 講出去人都精神啲

可能性不是零

不過我入還入 其實唔太睇好
無論係對KZ嘅多單qc 定係對2圈2鐵嘅組合

其實有邊隻2圈係公認ok
個人感覺kzt真係差過kz3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞