淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
新人留個名,最近買左Fostex TE04跟機OFC線,想淘條好少少既

想問有無巴/絲打買左lightening耳機線?想知係咪好聲過3.5mm

非原裝lightning頭會有電流聲 唔建議
用返apple條jer仔算啦

咁唔洗用lightning,我用iphone6s
但係咪換返條單晶銅+單晶銀好過繼續用原裝ofc線?我睇返記錄好似得呢款線係巴打推薦

睇咩價咩鋪咩spec

仲有睇下想提升邊方面
聽開女毒 日系acg 淘邊隻好 ?
1500左右筆直
聽開女毒 日系acg 淘邊隻好 ?
1500左右筆直

傳說的老忠A4

利申未聽過,而且一般人睇到個樣已經打消購買慾
不過2000內算係呢期最熱捧既耳機,而且冇咩劣評

身邊冇人入DT2 新版比較唔到

早兩星期前淘左plus版 但今日先返大陸公司 而家聽緊
覺得唔好聽

隻野要煲下,我果時買DT2同大法都係咁
又圈又鐵要時間run in隻圈

而家淘下淘下都有4隻淘寶耳機

1)悅耳七單(壞左寄返去整, 開頭話10日搞掂, 而家等左個半月追都唔覆機, 永久blacklist)
2) 重炮雙圈 (好差)
3) ZST (幾好)
4) Bd005 (幾好
5) DT2 plus (普通,煲下再睇睇)

悅耳已成過街老鼠
巴打都入左幾多淘仔耳機

悅耳係雞係公廁,不如del左佢以防有人未問過就買

1699嗰隻悅耳8單我聽過其實幾ok, 反而隻1圈4鐵就唔少人有負評
同埋tg group唔止一個入左悅耳有壞, qc依點都係隱憂

用緊1圈4鐵覺得幾正
唔小心撳左隻A4返黎玩,應該聽日下晝收到

屌你有眼光識野

身邊冇人入DT2 新版比較唔到

早兩星期前淘左plus版 但今日先返大陸公司 而家聽緊
覺得唔好聽

1)悅耳七單(壞左寄返去整, 開頭話10日搞掂, 而家等左個半月追都唔覆機, 永久blacklist)
3) ZST (幾好)

悅耳已成過街老鼠
巴打都入左幾多淘仔耳機

1699嗰隻悅耳8單我聽過其實幾ok, 反而隻1圈4鐵就唔少人有負評
同埋tg group唔止一個入左悅耳有壞, qc依點都係隱憂

用緊1圈4鐵覺得幾正

英雄所見
上網睇到話kz 就出隻4單 2動2鐵

講左成年有多 得個講字
而家用緊im70 想買多隻玩下 kz3 定 bd005 好?
鍾意聽人聲(pop song)
同埋有咩入門player推薦下
而家用緊im70 想買多隻玩下 kz3 定 bd005 好?

應該純鐵或圈鐵岩你需要,俾個筆直黎

講左成年有多 得個講字

CA 樣

3) ZST (幾好)

悅耳已成過街老鼠
巴打都入左幾多淘仔耳機

用緊1圈4鐵覺得幾正

英雄所見

出現了

最好1000內

最好1000內

POP SONG仲要低音先好聽

你買隻試下啦 GR9

搶到一定買

陶瓷版好似良率問題 升價上2999?
太子爺話GR09搞得掂Xelento.. 其實佢出少句聲個品牌形象唔會搞到今日咁樣

GR09試吓買唔買到
冇就要隻07換線版算

如果2999就應該唔難買到
同型號同聲一下貴一千, 同原價比講緊升幅5成, 我覺得好多人會卻步

8:00開賣準時入去已經冇哂
仲難搶過iPhone

買隻耳機都玩飢餓式

算數,買隻07X等多半年啦

GR07X個圈好似都係09嗰隻?

佢覺得個調音值依個價咪加多啲

講緊 vsonic?
有冇人試過 vsonic gr07 classic, 係咪真係咁抵屌?

講緊 vsonic?
有冇人試過 vsonic gr07 classic, 係咪真係咁抵屌?

之前聽過, 印象中當時覺得幾好聲
星際好似有間有GR04 Pro試聽, 印象中4xx 都係幾好聲
但又係嗰句 條線化學同埋樣衰

講緊 vsonic?

星際好似有間有GR04 Pro試聽, 印象中4xx 都係幾好聲

老忠屌打全部

講緊 vsonic?

老忠屌打全部

老忠論聲, 千鬆啲個價 值哂有餘
但試完後個隔音同配戴感.. 我表示不了

講緊 vsonic?

老忠屌打全部

老忠論聲, 千鬆啲個價 值哂有餘
但試完後個隔音同配戴感.. 我表示不了

可以防止交通意外發生
有無巴打試過平頭耳機pk1 佢賣高阻抗,又唔算貴,心郁郁想試下咩黎
有無巴打試過平頭耳機pk1 佢賣高阻抗,又唔算貴,心郁郁想試下咩黎

成千銀買平頭冇得換線不了,啲聲漏哂唔知去邊,仲要難推,要買就試下ve monk plus 30蚊隻
依個價依種聲好抵屌

成千銀買平頭冇得換線不了,啲聲漏哂唔知去邊,仲要難推,要買就試下ve monk plus 30蚊隻
依個價依種聲好抵屌

成千銀!?我見到幾十至百幾咋喎!
請問有無邊條2.5mm balance cable買得過? 想要3頻平衡既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞