淘寶耳機集中討論帖(5) - 講還講買完野收埋貨記得貼相

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
好強既分享
Btw 有無穿金帶銀既爸打分享下
1000人仔 想買條玩玩 聽metal 喜歡高分析力 音器分離 bass head

介唔介意講下用咩耳機?
好強既分享
1000人仔 想買條玩玩 聽metal 喜歡高分析力 音器分離 bass head

介唔介意講下用咩耳機?

K3可以考慮
新post留名
各位巴打有冇淘寶耳機盒推薦下

要咩類型?

換左線 太大抽 有冇大少少既盒

岩駛?

依個正
想入隻bd005試下伏 有冇巴打試過

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

bd005係近排推得最行既其中一隻平價耳機,上面位巴打聽完話勁唔鐘意 不過你可以試下佢推果隻,或者試埋bd005,香港大把地方有得試同買,性價比暫時黎講係被評為最高果堆,我聽完覺得已經係可以毒到未掂過earpod以外耳機既人 BTW, 有人話配靚線提升好大,如果你本身有可以試下,冇就唔建議特登買黎配啦

想買返隻粗用同埋毒人
有時唔想拎player出街嗰時用
自己用緊sm64電話推佢唔郁
同埋換左2.5頭冇得插電話
lm
終於推爆個舊post
Btw新po留名
新手留名

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

bd005係近排推得最行既其中一隻平價耳機,上面位巴打聽完話勁唔鐘意 不過你可以試下佢推果隻,或者試埋bd005,香港大把地方有得試同買,性價比暫時黎講係被評為最高果堆,我聽完覺得已經係可以毒到未掂過earpod以外耳機既人 BTW, 有人話配靚線提升好大,如果你本身有可以試下,冇就唔建議特登買黎配啦

想買返隻粗用同埋毒人

淘條fiio 2.5轉3.5就得

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

想買返隻粗用同埋毒人

買返個2.5轉3.5頭

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

想買返隻粗用同埋毒人

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

想買返隻粗用同埋毒人

真係唔夠力呢

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

想買返隻粗用同埋毒人

真係唔夠力呢

手機唔夠力 player都唔多夠啦
有冇啲幾舊水既player玩倒line out
部classic終於頂唔順壞左

Line out 部部player都做到啦
幾舊水palyer又要講番
X3 同M1

Xudoo X3
新手想入番隻淘仔耳機 1500樓下 主要用iPhone 聽流行曲 想低頻彈d有冇推介

好伏
唔好掂
入DT2 plus

唔係掛

想買返隻粗用同埋毒人

買返個2.5轉3.5頭

呢啲轉頭你要肯定佢係2.5 balance 4 poles轉3.5 3 poles, 有啲3.5係4 poles就唔肯定啱唔啱(可能係for線控用)
好強既分享

介唔介意講下用咩耳機?

K3可以考慮

Cm 6單元 可以教bass大細的 而家用緊4芯純銅線
有齒音
好強既分享

介唔介意講下用咩耳機?

K3可以考慮

有齒音

齒音係黎自隻圈?正路推薦你上金鍊,筆直又岩岩好
http://c.b1wt.com/h.f5a1PH?cv=dgy6ZtbbH7O&sm=b6d80a
主要提升中高頻
新手想入番隻淘仔耳機 1500樓下 主要用iPhone 聽流行曲 想低頻彈d有冇推介

老忠

老忠

老忠
skald隻6+1真係幾正 分離度 細節出同聲場大 而且樂器出 低頻量適中 實得黎又彈又潛得深 好有質感 層次感豐富 聲場大 定位清晰 人聲就圓潤 齒音自然 唔介意維修保養難可以入隻試下 原裝條線一般 如果另外有線可以配下 我都諗住配住靚線睇下點
好強既分享

介唔介意講下用咩耳機?

K3可以考慮

有齒音

齒音係黎自隻圈?正路推薦你上金鍊,筆直又岩岩好
http://c.b1wt.com/h.f5a1PH?cv=dgy6ZtbbH7O&sm=b6d80a
主要提升中高頻

認同 想追分析力 金鍊係個好選擇
但要接受隻色
主要聽 edm bass 中音同bass多 人聲少
iPhone 推
有無好耳機介紹
筆直400-700
想買條升級線比CKR100
主要想啲聲通透啲 各位有無咩推介
覺得官方升級線有啲貴
想淘條類似既線玩下 平過官升線就得

【单晶铜镀银se215/se535/im50/im70/ie80/tf10/w4R/um30耳机升级线】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.f6iSi3?cv=l7wLZtYaSGx&sm=4a9615,或复制这条信息¥l7wLZtYaSGx¥后打开👉手机淘宝👈

呢條線好唔好
平時聽開JPOP KPOP ACG 主要都係流行音樂
想啲聲通透啲就得
買完悅耳4鐵一圈就好少用CKR100
呢排諗住買返條線升級下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞