2020年春季日劇討論(1)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
個人乞人憎呼吸都有錯架啦
大野智成日都比人笑阿伯,連自己都會自嘲,34同40都唔係差好遠好遠,點解得佢講會比人插真係無得怨,個人犯眾憎既話度度都會比人搵位入你
長澤推佢去死
明知啲fans咁惡就預左會俾人屌架啦仲要上人地個節目寸人

Aiko個單冇人幫佢講好話啦掛
連aiko自己都話怖い
其實佢唔係專登問題就在於佢唔係專登先俾人插得咁甘,佢個時無玩綜藝感,真係呃得大聲,其他mb問佢做乜先發展呢段對話出黎

但我諗一單就其實罪不致死⋯應該係個d燈光收音師個幾單加埋呀? 洗衣機個單純粹聽落佢都真係幾有錢咁
話佢虛偽又唔係虛偽
個人夠真又九唔搭八(中學冇男仔朋友單野)
杉野遙亮好似有六呎
呢句真唔係專登先俾人插得金
因為暴露左佢真性情係咁西
何不食肉糜都唔係專登
娛樂台又有日本第一美女post
幾時有萌歌
川口春奈又出咗新片
今次係半個鐘化妝片
佐藤健開左一個星期已經多過佢一倍subscribe 好痴線
1.85m
萌音1.52m
其實男女身高相差太遠拍埋一齊唔好睇
所以個陣已經覺得遙亮同萌音成個氛圍都唔太襯
不過我覺得川口春奈d影片幾好睇
而且佢出影片出得好密
古市憲壽就說:「有時候真的覺得如果有結婚的話,好像也不錯!」他問佐藤健寂寞嗎?佐藤健回他要在35歲前結婚,「到那個時候,有一個家庭的話,覺得滿不錯的!」也承認一個人很寂寞,喊著:「想要有老婆在身邊!」古市憲壽就虧:「你不是一個人也可以過很好嗎?玩解謎遊戲之類的。」佐藤健回:「是沒錯啦,但還是有人在身邊會比較好啊!」但發現這話題不適合在粉絲面前聊,2人隨後掛斷電話。
佐藤健決定要在35歲前結婚後,不少粉絲回應「跟萌音吧」、「請不要結婚」、「雖然希望你幸福,但是5年後太快了」,他就說:「雖然你們說『不要』,但是如果我一直不結婚,你們應該也不喜歡吧。你們是想要當一個『一直都不結婚的男子的粉絲』還是『結了婚然後有個美滿家庭的男子的粉絲』?」最後大家表示「希望你能幸福」、「想結就結吧!」他得到粉絲同意後,開心表示:「對吧!你們還是希望我結婚的吧!」

要有定心理準備啦
超越左速水直道加配志田未來未?
本人放定風話要結婚
但又冇俾人影到又幾勁
暫時吉岡可能好大機會
不如停一停,唔好再講阿圭同すず..
今次好似講左好耐

大家下季有無咩必睇?

我比較期待

富士火9 龍之道
富士木10 藥劑士
NTV 水10 派遣員

同埋NTV 木12 Guilty (好似有一段時間無不倫劇,有d 期待)

半澤同美食偵探...就睇下口碑點再決定
藥劑會睇但個題材睇落會悶 又有龜
啲續集全部都冇睇上集 睇少好多套
《龍之道 雙面復仇者》呢套感覺似無間雙龍,可能睇一睇內容先決定會唔會長追

《我的家政夫渚先生》多部主演所以會睇

《BG 2》上一季覺得幾好睇同埋有木村所以都會睇

《默默奉獻的灰姑娘》石原西七清原翔 一定睇

《家政夫三田園 4》未必追貼但都會睇
都無得講既,可能殺出個圈外人都唔奇
吉岡都2017年既事
如果仲一齊緊但又俾朋友不停笑佢冇可能結婚 咁吉岡咪好無癮

繼續係東京奧運前搵仔
多一年俾佢揾
大島呢個眼鏡look真係幾靚
MIU404
龍之道
Guilty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞