2020年春季日劇討論(1)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
食嫌炎上事件先過大野智阿叔事件先?
大野智個單嵐fans不嬲惡不過佢個表情😱咁又幾難唔引人注意
就算個陣當佢仲細唔識讀空氣
Aiko個單唔細啦掛?成人式都過埋
同世代仲後生過佢既都冇人會咁講野
幾單之後想唔俾人定型就奇
所以佢真係唔好上咁多節目
一係上啲答下問題唔使點吹水嘅節目
公司又唔訓練佢講野技巧
係咪得人類觀察可以上
笑左

感覺都會出事
人家想學高立練腳趾力JE(曲
橋田賞新人賞
田中圭(俳優)
本年度主演した「あなたの番です」(日本テレビ)と「おっさんずラブ」(テレビ朝日)は、社会現象を巻き起こすほどの新鮮な演技で多くの視聴者を魅了した。

広瀬すず(俳優)
本年度の連続テレビ小説「なつぞら」(NHK)において、夢を追いかけ、人との出会いと関わりの中で人生を見出していくヒロインを爽やかに清々しく演じて多くの視聴者の共感を得た。

日本人口味
隔離仲已經屈咗腳
咁樣踩住個踭對鞋竟然唔會反
因為一直有訓練腳趾力
個陣拍ldk kiss scene 佢哋話萌音全程都要企喺箱上面 如果有3人並排嘅戲份都要企箱,唔係會影唔到萌音
其實我身邊冇152高既女仔朋友
係咪即係好似小學生咁
我見有啲重矮,miwa得148
超過米六企喺佢哋隔離嘅話,會自動變巨人
佢哋嘅存在對於得170嘅男仔好重要,因為睇落會好高
佐藤健:
其實係,同佐藤健做到完美身高萌
佢矮得黎比例算ok
橋本環奈對腳
人地近排瘦返啲架啦
唔好咁啦
大野智老果單我覺得綜藝野笑下咪算 咁大野智你真係老丫嘛
連輩份、尊重乜都無都叫笑下算
個陣大家以為佢會講leader比想像中後生,點知佢話似40歲,全場靜咗喎
其實綜藝感呢家野,冇就算啦,寧願佢好似有村咁擺到明唔識搞笑咪普通女優咁對答
我本身都係諗住以事論事嫁咋 我唔否認佢臭閪格

但係我覺得vs嵐果單可以持平d啫
佢聽完大野智講話自己34歲o咗咀 嵐其他member已經問佢做乜
佢答:我仲以為佢再老d
Member再問:咁你本身覺得佢幾歲?
嵐d member就係覺得好笑 先特登引導佢講出嚟 仲未計長澤係後面拍晒佢膊頭叫佢:唔驚唔驚 照講
你番睇下其實無成場靜晒

到中段爬山個環節大久保仲笑鳩大野智同佢同世代
大野智仲擰轉頭拍住廣瀨:最衰都係你呀

到埋尾嵐d member仲要特登叫大野智問下佢你覺我我依家幾歲

成段野根本就係綜藝走向 係嵐d狂粉發癲啫

利申我覺得廣瀨鈴係臭閪
你贏
記錯咗唔好意思
可能佢唔岩玩下克上路線啦,一講就俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞