石原里美/石原聰美(9)Viutv播里美新劇(灰姑娘藥劑師)跪拜區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
呢個大陸fans儲啲里美雜誌好鬼多

https://www.douban.com/people/179068089/photos
唔該巴打,望住石原做過既劇又多一項可以打個tick
有武士魂

武士里美

“大家都覺得她特別可愛,我感覺她是那種有骨氣有想法,內心堅韌的人,更像是武士。她一心鑽研著如何將「可愛」呈現得更好,是一種匠人精神。 可能這種說法不太妥當,但她就是那種會不斷提升、磨礪自己的人。 在這方面她毫不鬆懈,無論什麼樣的困境都能順利脫險,十分帥氣。 ”
原來中堂都講過類似嘅嘢

fun fact: satomi’s 3 times co-star iura arata also has similar impression. on satomi’s ‘encourage’ photobook, he mentioned that satomi was like a sword of a samurai.
佢個陣形容里美係一把好靚嘅武士刀,美觀又出類拔萃
形容得好好,美麗又出類拔萃
越睇得多訪問就越覺得里美做人好有計劃同實踐到
講真有幾多人可以話自己完成大部分三十歲前自己定立嘅目標,起碼我連講都唔敢
多謝巴打好難得有高清既舊劇可以睇以前清純look既石原

舊存貨
求神拜佛疫情快d過,快d取消緊急狀態宣言,我要睇新劇新CM我要新鮮嘅石原里美呀
係喎,呢啲相之前已經有出過,完全拍唔到新相
俾返葵綠我呀
呢幅舊相都幾靚

呢張靚到一個點

謝巴打🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
Thanks 巴打
呢幾幅好清
快啦快啦,班日本仔醒醒定定捱到下星期關東解除埋緊急狀態應該差唔多播到新劇
呢兩日睇左unnatural,其實除左朝5晚9,套套既男主角都好麻麻咁
真係想套野直接冇男主角
望係咁望,希望六月頭可以開播啦
唔係喎,中堂都好型啦
另外舊啲RMPW小栗旬都正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞