石原里美/石原聰美(9)Viutv播里美新劇(灰姑娘藥劑師)跪拜區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
我都估應該係延到下一期嘅,希望疫情唔好再嚴重

佢食野個滿足樣真係好正,睇幾多次都唔厭
睇到已經覺得碗嘢好食
Btw Find my Tokyo係咪已經無咗
17號又有宣番

我又覺得未必,啱啱4月個陣東鐵個youtube channel塊top banner係開左天窗幾日,之後就轉左做就咁寫住find my tokyo 3隻字
我覺得應該係呢個project仲存在緊,但係有機會係佢新個輯可能有challenge同奧運傳聖火有關or因為疫情關係暫時停一停都未定
因為都政府上月都叫人盡量唔好外出,東鐵冇理由仲出find my tokyo同政府打對台
做三個鐘咁長
巴打咁講又有道理,原本下季用奧運做主題好合理,望就望東鐵繼續用里美做代言人啦
里美嘅find my Tokyo 代言人真係太有代表性
因為《失戀巧克力職人》 入坑
歡迎巴打
我覺得大機會依然里美係代言人,起碼youtube所有challenge仲喺度,係冇左馬拉松打氣個challenge
Find my tokyo網站一開都仲係見到石原里美喺度
正常做法完左contract就算唔洗走晒舊代言人嘅materials都唔應該仲將個舊代言人擺喺當眼位
承你貴言巴打
馬拉松打氣個叉能住其實都好正,不過個比賽無咗非專業選手delete左都合理嘅,好彩之前有download咗
靚到咁點頂
Btw 額前那執頭髮係咪特登

係特登嘅,而家好興,但我唔識欣賞,硬係好似個hair stylist偷懶咁
我都覺得無呢執嘢會仲清爽乾淨
咁巴打要睇返啦,之後應該會泥足深陷
Unnatural 必睇啦
如果想download置頂link入面有,如果online睇下面條link都得

https://www.momovod.com/vod-detail-id-128636.html
跌落黎條髮真係忍唔住
SRY 各FANS
係,好想將佢條頭髮撥返上去
唔止 GIVE ME MORE

3月27號個宣番都有字幕版了,各位需要我upload去置頂link嗎?
我怕大家drive無咩位

https://b23.tv/BV1Kz41187j3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞