石原里美/石原聰美(9)Viutv播里美新劇(灰姑娘藥劑師)跪拜區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
佢嘅劇唔算偶像劇掛
要支持嘅話就睇黃viu啦,不過只係純粹加多d click rate話畀viu知收得架咋,本身收視率呢樣野就係計broadcast 唔係計on demand streaming
如果計埋就勁,淨係B站正式買嘅Unnatural 已經有五千二百幾萬次播放
28號晚個遊戲節目大陸fans club已經譯好話等緊B站審核,希望今晚有得睇啦
話時話日本係咪好似仲有個再生(錄影)嘅收視?
真係有啦
Btw 遲啲download咗會放入置頂link

https://b23.tv/BV1CK41177jL
靈能力者 小田霧響子的謊言--> FANS必睇
失戀巧克力-->雖然係月九,但唔算偶像劇
校對女王-->勁有energy
我妹是惡魔-->姐妹情,挑戰道德底線
Dear sister未到挑戰道德底線掛,我覺得似溫情小品多d
Dl極都dl唔到
我剛剛upload咗上去置頂link嘅綜藝folder,各位巴絲慢用

btw,我個drive得返唔夠5gb,我諗遲下要睇下有冇其他巴打提供cloud去upload新片
哈哈,嚟緊仲有葵綠新劇要放,真係要大家籌旗先掂
新劇就唔放住啦,大家去黃viu睇順便刷下click rate啦
咁都係
因為本身我係唔睇劇集,係個朋友叫我睇呢兩套我先追下,加上呢兩套都係俾人叫神劇,所以拎唯有拎兩套比
今日都未有新find my Tokyo 係咪已經無續約...
上1月個轉都係幾號先出,望就望有啦
呢個係同漫畫原作者個訪問?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞