石原里美/石原聰美(9)Viutv播里美新劇(灰姑娘藥劑師)跪拜區

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
岩岩見到都想post
我諗住聽日先睇,不過好似得最尾先有里美?
總之個結果就係,石原里美被人拖版稅,結果反而係被horipro將石原里美幫寶島社影嘅cover都抽起晒,變相懲罰石原里美
版税嘅錢無得收,影好咗嘅封面又無得見街,仲要俾人話嫉忌田中小氣報復,呢個咩世界...
之前生肉個陣飛左少少嚟睇,由頭到尾都有,但係最後十分鐘先係focus喺佢到
咁睇嚟都要坐定定三個鐘
Btw 想睇尋晚Tokio熟肉多啲
我覺得十塊錢字幕組應該會極速整呢集熟肉
但我都想睇之前個音樂節目,想睇佢同田中圭個d互動
Btw原來里美本身想將encourage個封底張相放落封面,但又係因為個仆街編輯唔畀
為左銷量結果放左張有fantasy d嘅相做封面
我都覺Tokio肯定好快有熟肉,玩下手聽日已經有
個音樂節目暫時淨係得下面西七cut版本,里美嗰啲俾人cut咗大部份,但最可愛那段都仲有

https://b23.tv/BV1sT4y1G7NK/p1

我啱啱都見到有人講,嗰個編輯真係仆街嚟喎
其實封底那張好靚
封底個張好唯美,但而家封面個張係會令人有遐想,可能因為咁樣所以個編輯一定要用個張做封面掛
結論係個仆街編輯為咗銷量完全無視主人家嘅意願
字幕組updated左尋找美食之旅熟肉
之前西七cut個熟肉少左一間剩係得里美個part,要睇呢個原汁原味

https://b23.tv/BV1Sz411b7Lz
識睇一定係睇十塊錢字幕組版本
希望下個係翻譯音樂節目
連傳說中的客人都成集翻譯,個音樂節目一定有里美cut,係睇個先後次序架啫
咁就正,呢個假期大把節目
都CLS 日本仔垃圾到不能
要石原比錢真係CLS 你求人仲要人比錢
日本仔依幾個月真係不斷擦新下限
為了銷量k不讓石原里美用喜歡的照片當封面,逼得石原里美只能在線上說如果可以請店員【稍微,偶爾】把封底和封面擺在一起。當時看線還不知道,現在回想 一下真的是

轉自大陸fans嘅留言
同埋向horipro道歉?? 咁石原呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞