[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有朋友話舊個隻未必裝到, 加埋實在太貴, 我自己放棄左
新版係最脆弱嘅肩關節改左, OK嘅
點樣為之保養先。
戰隊玩具啲膠幾靚, 唔易爛, 但變色就無得搞。
電池位一早要拆電, 無拆的話就無得救。
+1
睇天元個可動真心唔錯
開下野玩減下壓先
勇者指令出SUPER MINIPLA,唔出HG
勇者LINE,唔賣得?(雖然GGG都係食玩LINE)
可以喎,不過啲車比例好特別
終於有正價貨,我嗰隻仲要等成個月
係某幾間先至做返正常㗎 208
有兩間做200

其他都係230以上痴撚線㗎
有冇人知千直隻斷空我仲有冇得訂?
總之大家唔洗食炒,有得玩就最好
D4TOYS 仲有得訂
有師兄開玩具玩我都凑下熱鬧

平平地收咗隻童年回憶,終於玩到細個玩唔到嘅全炮射擊!
唔記得post相

敗得好,今日我都入左新野,隻渣官不論武器同特效件都係最齊果隻
係正嘅,我都入咗一盒鐳射坦克連特效,不過呢個坑都唔細,所以忍住(先)
真係變咗買盒送玩具

我反而唔鍾意夾硬做電鍍,隻新版六神合體個人覺得唔靚,尤其係基恩電鍍銀配紅真係好怪
但個盒勁有feel
呢樣認同
吔蕉啦BAMDIE, 電童出係SUPERMINIPLA度???
https://www.taghobby.com/archives/466524

我就一隻都唔買, 出完成品先算
屌咩!電童咁正出就嚟出食玩
屋企對超合金R魂連武器重係度
就算佢再販我都會再入,最好找埋輝刃同鳳凰條數
就算唔係R魂,超合金魂都照殺
食玩!?屌你老尾啦!炒冷飯都炒得柒過人
superminipla條line應該幾好賺
明明都已經係模型level但拎去當食玩賣
都明顯要同自己gundam模型切割 ( superminipla係中國造)
始終佢都出得好齊, GGGG天龍神完全無出過玩具佢都出埋
玩住superminipla等合金出
個模出得好型,我怕我忍唔住真香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞