[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
要講旺油範圍的話
首選熊貓成哥, 跟住就頑童二少, 蟻CAFE, 爆米(順便睇後生女),
再次選古迦(有時炒, 但特價時都平),
一扭係無得揀之下嘅選擇。

加埋深水埗就加埋福利落首選, 福姑兩公婆黃到痴線,
有時係貴少少都會照俾錢。

孤仔依家睇都冇咩野
但佢老闆做過狗就真係不了
ant以前成日去
原來都係黃?

孤仔其實以鋪頭嚟計OK嘅, 到貨有拖無欠, 係有時會遲兩星期多啲。
相差幾十內嘅, 搵成哥,二少, 古迦都得。
算暗黃, 同熊貓成哥一樣有份係重要日子罷工,
同埋CAFE夜晚都多客, 搵日落去食下TEA試試佢地手勢先。
蟻CAFE隻天元出左價了, 都係1390, 300蚊訂
佢地FACEBOOK: Toys ant Cafe 螞蟻
香港玩具所同Jbox真係唔識,
皆旺阿勇Grandline Toy都OK嘅
之前同熊貓成哥係兩大必行鋪, 但佢地轉型做CAFE後, 得我地老客會上去
嚟緊要去二少度攞野, 出去望下玩具所同JBOX先
多謝推介
係CAFE度同時有做玩具,
有得上去淨係睇下嘅, 好彩嘅話貓店長會係啲玩具附近俾人摸。
不過飯鐘時間要俾錢的話, 要耐心等等, 鋪頭唔算好多人。
佢LUNCH TIME好似未開門
食過一次晚飯,螞蟻啲嘢食質素oK嘅,但就等得耐啲
終於攪掂舊化

太遲了,巳經入咗真骨新一,新二和亞瑪遜.
好彩只好昭和頭7人和Black , black rx,
但真骨比例上真係靚好多,等緊真骨V3.
好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞