[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
但初版斷空我有可能同黑翼合唔到體,記得出13R時話改過後面某啲接合位
佢出黑鷹又唔肯定係咪可以同舊果隻合體
但以佢咁孤寒既性格又未必會出新既超獸
咁不如出nova, 佢隻黑翼合體前後都型好多
除咗群雄動好似冇其他product
我都鐘意nova部機設, 但市場黎講斷空我好似人氣較高?
咁耐以黎兩間廠都係出超獸斷空我
如果唔得就放棄, 我老千已經有初版, 訂左再版...
有GIGA合金, 群雄又有, 夠了....

NOVA我都想有廠出, 但風險爆高, 套野本身麻麻,
有興趣嘅都係葵姐(嘅裸體), 同埋係機戰同初代嘅互動,
我得隻群雄, CMS隻合金無買
原來千值依家可以係兆萬店到訂

吸塵機!

呢隻DX...點解唔俾V型我...
第一次買MB, 有驚喜
擺多啲POSE玩下啦
一定!

同埋期待option set!
呢隻係R版喎,唔係DX

老花眼
有冇巴打買左ROBOT魂帝王基拿
睇落配件好足料下
其實對於有山口嘅我嚟講, 真係OPTION PACK嚟
本體真係無山口式咁好睇,
不過跳舞人仔, 另一部機, 同埋幾個圈圈真係幾想要。

日本玩家REPORT:
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/52056023.html#more
GSC隻帝皇其實除左張玉座同紅色有啲膠外,
都幾吸引
https://ameblo.jp/gscrobo/entry-12591180914.html
千值開訂,街客1040,價好吸引.
加咗台座,SD都可以擺型pose

我都係個日上網訂唔到打去問先知
即去比半數先
未得閒攞
希望笨大會出埋隻X斬
透明膠強度麻麻, 擺POSE影相好啦
我都係最近先知半訂, 隔離METAL BUILD班巴打講我先知
D4TOYS唔免運費煩, 免的話其實全訂無所謂
訂幾錢?
我見現貨265-280, 係現時點, 諗住再等下
我係因為好少留屋企 同廢事又轉工先想鋪面拎貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞