[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我仲有當年sr合金果隻天元,qc真係麻麻,而且應該有9成係膠,不過果時記得$300內入手
想問下千記果隻咩質素,記得都出左好耐下
其實BAMDIE個隻唔差嘅, 以好扭度嚟計, 最好扭真係佢同山口式。

老千個隻全膠, 以當時計係頂級可動造型玩具, 今日計都仲係良品。
隻模型係完成品嘅弱化版, 但都值得買嚟感受下,
我個人唔建議高追隻完成品, 時間太長, 收得唔好可能好易爛。
明眼人開左訂 $1390
如果合金成份高+qc正常 咁就抵玩既
不過唔幫襯藍店了
係, 密切留意緊各大黃店:
熊貓成哥, 紅蟻CAFE同埋爆米開唔開
退一步講如果無黃店開, 一扭都焗住幫襯。

個啲所謂總代理得啖笑, 我都做過
最緊要搵信得過嘅鋪訂。

快點強姦我
希望可以大合體
黃唔黃店睇情況盡做

但最最最緊要一定係信得過。
呢次真係出力做, 每隻可以有獸型人型同合體,
係幾正
真係好正,如果有大合體(又唔係瘋狂換件)真係含淚雙入
連好微笑都做到變型,合體加可動
唔明點解壽屋唔做,壽屋都算模型界大佬啦
可動同造型以佢地經驗應該要兼顧到啦,已經唔係講大合體
好彩佢D拉神得黃金勇者中,最多含淚入一
我覺得壽屋同BAMDIE應該有協議, 河水不犯井水...
近十年壽屋進步得咁快都係因為BAMDIE有插手。

勇者系列換件無問題, 啲大合體如果唔換件, 比例會超怪
永遠剩係得模型,我想要合金成品呀
唔換件當然唔可能啦,除非出1:100
但唔瘋狂換件比例怪係過去既謎思黎
笨大隻熱血最強未一樣唔洗瘋狂換件又可以大合體(雖然未出晒)
好微笑隻獅人鳳換件換到大合體完之後同未合一樣高
當然我都知一間叫笨大,一間叫好微笑
無計, 計出玩具完成品嘅功力, BAMDIE係咁多間加埋都未必夠佢打
但問題係已經毒瘤化...
正, 希望多啲鋪有, 唔洗幫襯仆街舐共狗阿威
天元有廣州朋友報左價, 都可以諗諗
話過唔再買RX-78產品嘅我,都係抵受唔住佢嗰句“集40年技術所在嘅關節設計“嘅引誘 ……

支持
真心想知有無人儲晒所有RX78-2嘅版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞