[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好似岩岩上左市所以瘋狂出d吸$$既玩具
設計愈簡單愈好扭
呢隻係幾掂

另外R魂隻OVERMAN KING GAINER已經跌到250, 有啲心郁
當年我就冇買到隻山口式Overman嘅

雖然見到網上啲圖都知嗰隻嘢啲可動係完全係超哂班
但諗到普遍山口式擺幾年就熔膠,所以都係算數

然後希望有朝一日笨大都可以出隻R魂版嘅Overman
丫又估唔到總算畀我等到

對於我嚟講呢隻R魂Overman都算係咁啦,又好扭,啲特效件又過癮
唯一嘅意見就係如果佢可以加個趟出式關節响個膊頭度隻手啲可動就perfect啦

最後就係希望笨大可以佛心啲出埋隻Overman斬
佢肯出嘅話我真係再貴都科水呀
山口式個隻如果見啱價你可以追返
同隻斬係極少數完全唔會出油痴立立嘅幾隻之一
買過唔少山口式
隻king gainer雖然係好早期產物
但亦係少有地唔會出油黐立立
我都係, 手上無熔嘅得GR1, GR2, KING GAINER, 斬。
新少少就ARK 紅蓮同超銀河, 之後嘅應該都已經唔會溶。
咁橋大家講起山口式我咁啱用七十蚊入咗呢件歷史產物,可能好多師兄都唔知係乜

機動黑警
不過呢隻應該係新版?
舊版應該已經成隻溶晒
另外係隔離METAL BUILD見到嘅GGGG,
檜山介紹
https://youtu.be/-Vy9SqZc7bg
我都有諗過po唔post呢啲敏感題材
日本唔算太黑嘅

$3,000真係值,但好貴
BAMDIE個隻唔知要等幾耐, 頂住先
Bandai出隻超合金魂有合體就無咁嘅造型同可動啦
係, 所以隻MAX FACTORY GGGG可以繼續做神像, 玩老千呢隻
識玩嘅比錢人砌隻山口式做神像

擁有過, 無實力搞, 賣左
雖然都只係翻件
同埋呢隻如果真係高手搞, 可動OK嘅
就呢張圖睇好吸引

不過未有價錢
奇趣問左職員 3380 訂客95折
多謝報料!!!
港廠嚟計個價都好進取下
可能上一隻好賣,今次咪定高少少
孤注都係呢個價
仆街遲d勇者王睇怕都要3k up
步入3000蚊一件嘅時代,突然覺得hot toys好良心
係,shf都5、600,hot toys都係千二三
兩隻GGGG買到hulkbuster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞