[多圖慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (6) 謝絕老翻 歡迎互毒 善用不推文

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢隻正,但現在好難揾到正價全新.
係咪ET個隻?
睇下有冇信得過嘅鋪頭開訂
AT
THX, 咁知邊隻了
支那廠?
係, 但攞正牌出

官圖真係唔錯,
等香港同淘寶開價。
但係支那廠
問左朋友, 真係隔離MB POST度講嘅超載雞個間廠,
佢地有出隻兇鳥, 實際QC都唔錯,

不過就算攞齊拉神出, 都係支廠, 各位自行決定。
支那廠
萬代支那廠

笑左
BAMDIE: 日本公司有齊拉神, 加出錢出力研發, 再俾支那廠代工;
今次呢間: 用錢買天元拉神, 自己出錢出力研發, 再自己工廠出;
老翻: 直接抄現有角色/機械人, 抄埋成件玩具設計咁出, 有良心啲嘅會改少少, 但賣價唔會低過正版正價七成。

講真, 我接受到今次呢間。
呢間真心唔錯 件野起碼對得起個價
咁既價錢 咁既配件 抵到爛啦
如果千值出 起碼3000再 出配件賣
有買拉神 + 自己研發
我應該會買。
仆街BAMDIE 10同15周年都毫無動作(再版SR我唔收貨)
唯有買呢隻頂住癮先
Action toys
近幾年真係出得唔錯

但隻天威3380太進取, 忍痛唔買
之前本身都諗住收隻15周年 但條腰好似無改過 (d人話之前個版條腰好易斷)
見到呢間廠又出 直接買呢隻算
係無改過, 之前個版本我一紅一黑都爆晒。
黑個隻直頭火滾鎖死一個方向算數。
不過我爆係因為紅上左背包, 黑跌過落地一次。

呢隻係煩緊點樣買啫。
精品絕對唔會諗, 淘寶...可能搵朋友搞。
如果有黃店, 例如紅蟻, 爆米之類有開, 貴1390少少我都會搵佢地訂。
天威我有千直嗰隻,所以呢隻算數
其實POSE+呢隻接近原著好多, 我仲未完全放棄...
老千個隻走魔改風格, 但用海綿呢點, 我都忍唔住X佢
等緊 明眼人不了
上年好似年頭已經訂左,等到都唔記得訂左
如果真係得仆街撚屌阿威同淘佬揀, 我都焗住後者。

當然最好有黃店開
個時未有定價, 淆底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞