NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
突登開
想知喺邊度有得聽揾唔到依個version
原來中宮mama同金多美同一間公司
都係單眼皮類型
有,希望姐弟戀有望
朴寶劍喎
睇到14集停左 完全接受唔到男主會變心
15年
睇唔到女2有幾鐘意世路
淨係覺得佢收左人地咁耐兵
鐘意就鐘意 唔鐘意就唔鐘意架啦
到世路鐘意女1就開始黎料
介紹女主係有反社會人格而佢冇諗住醫囉 你睇佢個幕同醫生講啲野都係鳩Up架啦 咁都多鳩餘?
唔係你想套劇一開始可以點表現佢有反社會人格
事實上呢套野一開頭係幾好睇
仲有呢套同hi bye mum都唔同類型 點比呀
自我中心同自私既八婆
雖然拍埋去同男主一齊係襯過女1
有無人好代入到男主
有正義感反而比個社會迫害
順手介紹套好野比大家姐
有個綜藝叫我獨自生活
今集張根源做嘉賓
勁吸引 佢黎緊應該可以大紅大紫
但係佢初戀喎
去完行船七年之後咁都撞得返,我係男都覺得好浪漫
成套野最大問題係女主咁既樣,但劇入面D人成日話佢靚
halloween果晚算係架啦
送比佢屌都唔屌
嗰下覺得男主好撚on79
韓國初戀係咪指自己第一個鍾意既人?
睇節目見佢地暗戀都當係初戀
屌...終於睇哂...成套野好睇左成14集...但完全接受唔到個結局

綁架嗰part夠爛都算...等左十幾集竟然唔係同權娜拉一齊...說好的令女二失業呢(權娜拉真係好靚又索)(女一初期好樣衰,後期係靚左,但都係俾女二吊打)

唉,個結局係同女一一齊既話,就唔好鋪咁多同女二互相等待既情節啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞