NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
一個一見鍾情無咩共同經歷
一個共患難,為自己仆心仆命
變心有咩出奇
如果根秀有日變心,會唔會屌佢背叛女主
會㗎
演技太差 唔會比場變心戲佢
又未到太差嘅
會用幼嫩黎形容
黎緊佢有套做男主角 希望會有更好表演
https://youtu.be/ZiqNCnyWIQ4

Special OST Newly - Bewhy
佢咁既年紀係咁上下,黎緊有多d機會磨練下
呢套戲配角比主角吸引 性格好似仲立體主角啲性格一開始明明好明顯好吸引 但係之後好似冇哂咁濟
人設先啱
個種空虛感又黎啦
報比會長聽以瑞係新manager都夠死啦
之後見到會長檯面張相會唔知咩事?突登問會長係咪佢個仔?無腦架?
除左話佢係會長隻狗 奶哂鞋底 都冇咩野好講

同埋報警單野根本都唔係女一屈佢 係以瑞問佢 佢答唔出自己冇做過
然後佢再自認 之後以瑞都有幫佢同世路澄清返啦
https://youtu.be/sjMOJGgKGVA

手賤開咗出嚟睇 好似返番去第一集咁... 好唔爭氣咁落咗滴眼淚

雖然個尾有啲爛 但係呢套劇係一個好好嘅回憶
之前唔知歌詞全部都係英文... 去到I’m sorry嗰度真係大爆喊
睇到第14集見到朴敘俊開始鐘意以瑞已經冇心機睇落去
最後兩集飛黎睇
[sos衰在第14集一開始仲對女1講:我無當你係女人
會長有撚玩Ig咩 本身會長都瘋狂扮唔Care 唔報佢點知
第2點邊撚到讀心神探 正常見到全家福企係隔離緊係佢個仔啦 唔通我老豆會同會長一齊影相咩
同埋會長知還知 本身佢可以選擇唔報料
你老師知道你隔離位上堂玩電話 但你可以選擇扮唔知 唔洗主動篤灰架喎

剩係睇佢有想報警念頭就知佢覺得長家>世路 咁邊撚到鐘意世路 你鐘意一個人會想佢一敗塗地?
拗乜野姐仲 你地覺得男一仆街賤格 唔代表女二唔賤格唔仆街 唔明點解要幫佢洗白
女二根本本身性格扭曲 自私自利 同女一差唔到幾遠
女二唔係權娜拉做 我睇下仲有冇咁多女二黨
巴打究竟經歷過啲乜嘢

中間見到世路跪低 好冇癮
有冇人覺得套野虎頭蛇尾 一開頭每一集d張力冇哂 到後面仲變返典型韓劇玩感情線 完左果陣心諗 下咁就完
應該人人都咁覺得
最尾個3集男主特質被180度扭曲晒
索咁撚多
睇哂啲花絮
愈黎愈覺得金多美同朴敍俊幾襯
2個都唔係五官好靚 但愈睇愈吸引
幾有夫妻相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞