NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
仆細路個髮型先係男人
又man又爽
一個生得靚男主又對佢有恩咁都要出賣佢
一個生得普通但大波,IQ16x,
你會揀邊個🥜

佢係咪張張想都p過
明明係套劇真係一啲都唔靚
So far, this has fulfilled my expectation.
睇trailer好似有個TB幾型
最尾幾集變cctvb劇情
垃圾到
仆街手癢netflix 開左黎追
開頭都好地地 後面真係唔掂
情情愛愛太慢
報仇位做得太急
不過俾我係世路都會要以瑞雖然樣衰D但係幾得意
啱啱一口氣追完
好彩一路都係鐘意女一
女一好耐看同埋好得意
女二就好明顯整容樣啦
如果個劇情係女二蒐集到足夠證據 揭發長家內幕
最後長家個大仔搵人捉左女2
之後個回憶係播番以前佢地回憶 播番女2點樣係長家辛苦
男主角知道咗衝過去救佢
最後可以一齊會好睇好多

而另外一邊,長家比女2揭發左內幕,長家倒台失敗,長家2仔無因為咁而灰心,發奮圖強,好似男仔咁用少少本錢開間店重新黎過,比女2睇到佢都有男主既背影,回憶
慢慢接受佢幫佢,最後2個係一齊

按照咁樣發展起碼多2個喊位,故事好睇好多

而家我睇哂根本覺得係爛尾,最後成個故事on99咁唔知想點,男主做左渣男on9
後面真係收得太快
睇完
幾好睇
但屌你老味男主,唔係秀娥幫你爆大鑊你可以咁快打敗長家?
最尾重要唔揀佢要人白等你咁多年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞