NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
男主一黎無真係同女二一齊
加上要男主做有錢佬 關係係點由秀娥決定 作為一個正常人有個女人係隔離幫足咁多年 移情別戀係正常 照等你係on9
on9
你講得依個例子不如去驗腦
加下比未成年人入去酒場係正常?
用手足做野黎對比你真係好有問題
咪話極端講
咁你細過個陣 個fd犯校規 你會唔會考慮篤佢灰
所以咪問你女二有幾好 無對比無傷害 女一擺晒成個人生落去個男主度 女二就做呢啲商業上合情合理嘅事 老奉嫁?我重申多次個男主都唔係咩好人 但你地一尾屌尻男主賤種仆街我就唔認同咁囉

下下都結果論 話女2因為要做25所以就合理化晒佢做嘅野 講到男主單方面做賤種玩尻佢感情
你skip我後面個2句?
所以咪話男主係人渣囉
佢對女2付出過d咩啊
得把口既復仇計劃 冇個富3代阿婆同女2男主報條毛啊
叫女2等佢 會令到佢變無業遊民 結果做既事根本比唔到人信心
其實有幾唔好
預其話有無愛女2
不如話係心靈寄托
見到好多話世路變心賤男 女二變condom
我反而覺得世路自己都唔知
有一集素娥問世路幾時開始鍾意佢
佢答一齊跑去考大學試嗰陣 「覺得佢靠自己好型」
呢個原因 我當加埋坐緊嗰陣寄畀佢嘅信啦
咁多年以嚟世路就係因為呢啲原因 話自己鍾意素娥
但我覺得相比以瑞一路以嚟同世路嘅經歷
鍾意素娥嘅呢啲原因就無咁有力啦
我會覺得世路對愛情呢樣嘢係唔多敏感
「話鍾意素娥」再加埋年紀問題 佢話自己當以瑞係妹咁睇
實情係連自己都呃埋
一路就覺得自己因為「鍾意素娥」唔想佢再夾埋中間咁辛苦 要佢做無業遊民
但係感情呢樣嘢無得呃
一心諗住打倒長家嘅佢無認真處理過佢對感情嘅諗法
咁耐以嚟佢都無一啲深刻回憶同經歷係足以令佢諗起素娥
直到昇權讀嗰堆問題出嚟佢先意識到真正令自己在意嗰個係以瑞
情況就好似至尊寶開口埋口話自己愛晶晶 實情最刻骨銘心嗰個係紫霞

唔係咁多集口講話鍾意就認定佢係鍾意
閉起雙眼最掛住嗰個先至係佢愛嗰個
純粹個人睇法
同區競爭對手犯法啊
女2唔篤灰基本上比長家知已經係失職
男主又扮大方叫人留係長家
點解個個都屌男主自私,秀娥篤灰令到自己喺韓國搵唔到工其實係佢自己心甘情願,因為佢要還恩比男主老豆,都唔關男主事。

女二同世路一唔一齊都冇所謂,事實女二真係冇女一咁愛世路,個個角色都有缺點架喇,女二係自私啲但因為佢係個孤兒性格內斂啲自我保護意識強,女主的確好好為男主付出好多,佢地兩個一齊真係天經地義。

其實女二同世路冇一齊係傷心,但唔會到冇左佢唔得嗰種愛,反而女主真係愛世路愛到痴左線,根本冇得比,女二對於佢地兩個一齊都覺得好恩慰同安心,唔明重要兩邊屌嚟屌去做咩,咁嘅結局對兩面嚟講真係最好,橫掂女二重有個朴寶劍補比佢
又會有邊個知
你會有篤灰你愛嘅人嘅念頭咩?
點解叫佢留係長家係因為知女2性格
女2係為自己大過一切
所以佢做唔到同世路一齊
明明有一集佢自己同女1咁講
啫係你明知條女鍾意第2個
是旦搵野hea你
你又上心
咁都叫玩9你
呢個位應該大家有唔同睇法
有人覺得佢係玩手段
咁男主就唔好講到自己咁大方會一直等佢
依家男主自己唔肯付出係事實
口話等人結果變心係事實
根本就係賤男黎
你咁講就怪
女2 任何時候都無玩根源
因為係殺”父”仇人

反而我唔明對根秀
固然係錯
但根秀明知係錯都踩落去又係一個問題
4年間又無乜聯絡
女2係愛世路就唔會斷聯絡啦
A0狗
呢個位係想落鳩女一面,話比佢知就算我篤灰,世路隻兵仔一樣咁愛我
我都係咁解讀
跟住發現有人鍾意世路
先叫世路唔好鍾意佢
韓國黎講 叫玩推拉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞