NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
其實個心態類似唔輸得,瘦田冇人耕嗰時咪是但,有人爭嗰時咪好在意
我就係咁理解
根秀 秀娥都有助攻成就世路 以瑞cp既

秀娥教以瑞唔可以強行要世路改變 而係要係世路身邊默默協助
如果唔係以瑞改變 未搬鋪可能已經傾唔掂拆左伙

根秀成日要世路面對自己到底鐘唔鐘意以瑞 世路最後先清楚自己心意

不過最尾根秀最慘 得佢無著落
如果男主冇問題
就唔會比咁多人屌
ptt都成堆人狂插男主自私
根本劇情上就係完全暴走先比咁多人屌
我夠見到大把人撐男女主
觀點與角度
黨派對決請回答系列咪一樣勁
有冇咁多人屌
人地成個劇情安排都係合理
如果完全冇問題會唔會有咁多人可以搵到野屌男主
你有無記少樣野
女主同根秀講完之後
翻店鋪講根秀願意返長家時候比世路屌到仆街
有一個位係佢同根秀道歉直接話佢鍾意男主仲唔係直接拒絕?
女二同世路一唔一齊都冇所謂,佢都係志在有人照顧世路,未到冇左世路要死嗰種
只可以講
1個等左10幾年 但唔常見 對立
1個等左5-6年 朝見口晚見面 一齊捱
錯的時間
我有話根秀錯咩
世路最後同以瑞一齊 秀娥ko長家無左份工又無左世路 呢度我反而覺得無咩野
最後秀娥都知世路心已變 佢都報串佢係還人情比世路老豆

反而世路未變心前 以瑞成日表示鐘意世路 世路又一直回避個度自私d
一樣係拒絕得唔夠恨 怕IC無左以瑞
不過可能大部份人預左佢2個最後會一齊 所以當理所當然
同區競爭所以篤灰無錯 報料係因為要拎長家boss信任 拎盆栽去助慶然後叫男主角放棄報仇等佢唔使咁痛苦

下下都合理化晒個女二做嘅野有咩好討論 下下都上帝視覺結果論咁有咩好拗

人生所有野都無得分割 有得就有失 你話男主開空頭支票要人尻等15年 男主15年無撚用要靠第二個 有冇諗過一個監躉搵工有幾難 有冇諗過一個監躉要儲錢開鋪有幾FF 佢起碼走去搵方法俾到自己資報行出復仇第一步先啦 如果下下給果論 當初女二同佢坦白話報仇等佢黎 男主做垃圾擺埋一邊就ok 咁你地講嘅女二所有優點都成立晒 問題男主角就係唔知個女二嘅計劃呀嘛

我講多次啦 我無話個男主角唔衰 但我就唔認同你地單方面屌尻男主角一個仆街晒
所以ptt都大把人屌男主收兵咁
同意後段
我只可以話 人設男主係戇居居
坐過3年 就遠洋
根本唔知咩叫愛
Sense 唔到 又唔識面對
你話點就點啦 我就唔再覆落去了 都話左唔係唔認同男主賤格 只係你單方面屌尻晒個男主我唔認同 就係咁簡單
比起男一襯邊個多d.....
反而作為一個報復既故事 就算長家比IC收購 睇完我都無一種世路贏左會長既感覺

虎進作為世路戰友 係監獄同根元講"我地反收購你地長家啦" "我會原諒你"
呢幕我覺得爽d
感情就係咁
真 邊分對錯
不過算啦
經營 報復呢2點去到後面都講得好差
變左愛情劇 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞