NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
其實如果女一同女二個樣調轉係咪應該會冇人屌個結局
呢套野最大問題係選角
成套野得個張會長係好戲
就算連男主角.你擺豬食老虎
果種feel佢扮唔到出黎
同時我發覺個男主真係無表情
睇唔到佢真係好想有復仇果種心態
同半澤直樹個男主真係差得非常遠

我唸起半澤直樹.果時真係個個都演得好出色
搵岩角色拍都係好重要
個劇本本身就無得輸
女二其實都係無演技
而且面係非常之膠
權娜拉好明顯有整過啦
Btw有冇人覺得昇權哥其實幾型好打得之餘又不失對賢利鐵漢柔情嘅一面
我反而覺得賢利真係好似人妖
我淨係覺得佢真係好撚似定延

搵朴寶英去拍應該無得輸
女主個look我估計應該要咁樣先合理
連埋個身高.細細粒粒
個大頭真係頂唔順
朴寶英個樣太善良 做唔出女一個種反社會既臭串格
如果佢做女一佢臭串講野你只會覺得佢好得意
金多美做女一佢講野臭串個陣 完全會想同佢鬧架
吹大左啦
iq160 女一係未展現過超常人能力
最多只能話聰明世界女
仲柒左幾次要等男主打救,所以話編劇冇iq160真係唔好寫呢類角色

男一從頭到尾都係遇到d 危機其實都係硬食根本唔算係橋黎

都唔好話4年就可以做起間企業
虎進個角色咁重要但就一直比人寫到on9仔咁
張根原痴撚左線個位又莫明奇妙

個黑社會大佬癲癲得得坐咁多次監又收10億殺人又可以得幾個手下,槍都冇支合唔合理呀

d劇情去到臨尾直頭係tvb 式收場
主角比車撞到入院暈鳩左都可以乜事都冇又要救人再隻dup 再出升龍拳,手又冇事腦又冇事繼續主角威能真係好撚冇sense

睇最尾個兩集同女朋友睇到屌屌聲直頭係廢既,benz 撞垃圾車開左airbag 唔死但揸唔郁
垃圾車個尾攞到孿撚哂又可以揸得郁重比對狗男女瘋狂9up

韓劇真係唔好睇咁多,易壞腦
女二男一條感情線應該係最現實
睇到心塞
岩岩先睇完,開頭係好睇,中段都ok,男主鼓勵變性人比賽個part幾感動到我,臨尾就狂飛黎睇,拖到,劇情又唔可常理,不過套劇都算係咁
搵到套韓國電影有世路同昇權做
世路個髮型都係要栗子頭
長家當初建立係為全家人都有溫飽
但最後為左長家,推左自己個仔去死
張大熙本未倒置
今日終於追晒, 初初好正, 到個尾係有少少甩轆, 不過都接受到啦, 唔挑剔太多

除左根秀個個都演得有感染力, 同埋女一本身唔係標準既靚女, 但睇到最後覺得佢真係好可愛, 有魅力, 好正
張會長同二世祖都好好戲
梨泰院好好睇👍
初戀女友卻陷害男主🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞