NETFLIX [韓劇] 이태원 클라쓰梨 泰院CLASS討論區(3)

386 回覆
6 Like 13 Dislike
愛情線 又突然轉軚轉得太快
復仇線 無內部報串 世路唔會咁快報到 至少會長死前佢都未必得

都係頭十幾集世路去點諗點經營同會長鬥好睇d 畢竟為父復仇先係大目標
訓醒?唔係第14集睇女1份計劃書內容先突然扭軚去女1度? 仲要第14集頭親口對女1講:我無當你係女人
本身以為大路D
會以揭發佢老豆發明長家個醬的秘方加大仔車死佢老豆黎做低長家
點知唔係
只係靠個仔自爆
首with us又係好聽
估唔到係新出道男團唱
愛情線都唔算轉得好突然啦 女主同佢講我愛你 要夢到我嗰陣已經開始轉
女二黨永遠唔會認同 拗黎無謂
事實女二真係做咗condom
開頭睇我都係女二派 俾秀娥吸引住

但一路睇就跟住男主一齊轉
佢比復仇呢條線係好撚奇怪
前面又冇鋪路
而且前面又為會長賣命咁款
之後會長就死仲要喊
女二都唔係好人
係韓國永遠搵唔到工都唔叫好人
你肯唔肯為左香港永遠做失業遊民先
男主其中一個被人話賤既原因係害到女2係韓國永遠搵唔到工都冇表示咁
究竟邊個先係自私
秀娥fans: 條仆街賤種開空頭支票要我尻等15年呀 食屎狗

淨係問一句: 點解當初要有報狗搞尻甜粟嘅念頭?唔好同我結果論,話佢最後無報到,合理地解釋到呢樣野係因為佢好撚鐘意男主嘅原因先屌尻男主賤種仆街啦
永遠都答唔到我呢個問題
荷蘭叻:我睇唔到我見唔到我唔知我唔理 總之就你唔岩

其實都唔想要咁樣追住黎屌,我前兩個post都係學術討論研究劇情,但啲女二黨真係煩撚到仆街,男主賤種仆街女二好得去邊?
講到世路逼女2 報串咁
明明係佢自己頂唔順張家連綁架都做得出
咪問點解佢個陣要咁賤種想報狗搞尻甜栗
佢不嬲都好打得
先唔講賤唔賤
但佢有幾愛世路真係睇唔到
唔係撞傷無幾耐
張根源還唔到手啦
上帝視覺完 呀女二係長家15年係要做25收料報仇 所以佢之前做嘅所有野其實都係為左男主角好

想報狗搞尻甜粟
報甜粟啲料俾長家boss聽
叫佢拎個盆栽去慶祝男主集資失敗照做

上面呢啲野會影響佢收料?
女2一來冇報到狗
加上犯法既係世路佢地 作為同區店主篤你係正常 唔篤你係人情
其實一早都講明 反社會人格
最後又有道歉
同埋根秀由一開始都知女主鍾意世路
一個願打一個願涯
On9
極端講
手足做嘅野係法律上犯法
你會唔會篤灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞