戀愛可以持續到天長地久

1001 回覆
104 Like 20 Dislike
唔知砂糖有無聊萌音玩解謎 如果萌音都鍾意玩一定加晒分
萌音頭腦好好轉數好快 真心覺得係砂糖傳過咁多個入面最適合 又有咁多相似既地方 但可能最後結婚對象會係做女主播職業既女性都唔出奇
平時上綜藝除左有得玩
佢跟本就係慳電mode

佢講過佢同人傾計既時限只有30分鐘
但live果日講到唔想停 連睇VCR都要撩mone講野
啲人話因為takeru驚mone悶先撩佢講野
但mone都出到聲叫佢專心睇 佢都要撩佢講野
咁就唔係驚佢悶啦
tkr 係生日live 講啲野好多都勁痴線
話咩fans其實都知道哂 係俾上白石更了解佢
仲要回顧個part 一套愛情作品都冇
應酬感覺
一定有 宣番有講過
講到明要比佢知 唔知係9up定點
拖手嗰度睇咗好多次
理性話我知
無可能係直播拖手咁猖狂
同埋再拉前啲睇 無一個位係俾佐藤拖萌音手
似係角度問題
咁啱掂到 咁啱抽手
有次佢地宣傳個陣 萌音講左話tkr會俾解謎野一齊玩
然後sugar live 記得最近講過想有人同佢一齊解謎
大衣選舉果度 takeru用左個 君(kimi)
啲人話要同好close既人先會用呢個字
有無識日文?可唔可以解釋一下
原來大家係佐藤健post已經忍咗口
搬到過嚟突然推得勁快
佢擺到明係真心想同萌音傾計喇 VCR位跟本要專心睇而唔係傾計 仲有拉衫呀喜歡呀卡哇衣呢到需要咁講嗎 仲有坐到咁近
takeru之前講過待機既時候唔會同後輩傾計
定係因為呢套劇多咗好多新fans先整個回顧都唔出奇
仲有我嘅禮物就係你嘅禮物嗰度
嗰個位真係世界級
正常人拍拖都唔一定去到結婚
我地仲要只係fans
一日冇影到佢地一齊
所以嘢都係得個講字
有人放大左加慢鏡 見到tkr隻手勾到萌音個袖
同埋啱啱播vcr佢地執垃圾個陣都俾人放大加慢鏡 tkr隻手掂左萌音隻手幫佢dum垃圾
但佢有幾時痴到mone好埋 mone都無避喎
btw 食完蛋糕收叉果下 啲動作點解可以咁自然
睇左我幾次
佢講到出口係為左比上白石更了解佢既過去
我番睇咗好多次我又覺得似拖 但都合理既無理由咁猖狂
可能佢無諗過播緊VCR都會繼續影
如果係萌音就正
萌音玩遊戲輸咗要講治療對白時
砂糖一時講左monene
其實都唔係咩大不了
但佢即刻口疾
改口做mo...monechan
然後明明係live 就閂comments
已經忍咗但都講咗好多比人負評
咁串咩 應該唔會嘛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞